Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Bayern schakelt over op 25-voudig international als Sané onhaalbaar is'

Laatste update:

Mocht Sané onhaalbaar blijken, dan komt Timo Werner in beeld. De aanvaller van RB Leipzig wordt bij Bayern gezien als een versterking voor de vleugels, die tevens kan dienen als concurrent van centrumspits Robert Lewandowski. Ook Rodri wordt met belangstelling gevolgd, maar de kampioen van Duitsland gaat ervan uit dat de middenvelder van Atlético Madrid zal kiezen voor Manchester City.

Werner wil volgens Kicker graag hogerop en heeft bij zijn club RB Leipzig aangedrongen op een vertrek. De 23-jarige spits heeft een voorstel om zijn contract te verlengen naast zich neergelegd. Omdat zijn huidige verbintenis in Leipzig over een jaar afloopt, dreigt de 25-voudig Duits international volgende zomer transfervrij de deur uit te lopen.

Werner werd in 2016 voor tien miljoen euro overgenomen van VfB Stuttgart, wat een recordtransfer betekende voor RB Leipzig. Werner ontpopte zich vanaf zijn eerste seizoen tot een belangrijke kracht en maakte in 2017 zijn debuut voor het Duitse nationale elftal. Afgelopen seizoen scoorde hij 16 keer in 30 Bundesliga-wedstrijden.

Meer nieuws

Turkse titelstrijd nagenoeg beslist na nieuw puntenverlies Fenerbahçe
15
Noa Lang start zeer controversieel liedje op podium, maar Luuk de Jong grijpt in
61
Live meepraten in de Premier League: Crystal Palace - Manchester United
8
Koopmeiners heeft geen basisplek nodig om goud waard te zijn voor Atalanta
0
Liveblog huldiging PSV: Selectie op bordes, Stadhuisplein uitzinnig van vreugde
39
'Bayern München schakelt definitief door naar Erik ten Hag'
37

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties