Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bayern schudt Leverkusen door honderdste goal van Ribéry van zich af

Laatste update:

De Fransman speelde zijn 287e officiële wedstrijd voor Bayern en maakte daarin alweer zijn honderdste doelpunt. Leverkusen kon de bal vijf minuten na rust na een hoekschop nog wel opruimen, maar nadat Rafinha het leer opnieuw inbracht, ging het mis. Xabi Alonso kopte de bal terug voor de voeten van Ribéry, die met zijn linker raak volleerde: 1-0. Het was overigens pas de tweede seizoenstreffer van Ribéry in de Bundesliga. Die goal kwam op een bijzonder welkom moment voor het team van Josep Guardiola, want gemakkelijk ging het allemaal niet tegen die Werkself van Roger Schmidt.

De beginfase was absoluut voor Leverkusen en na drie minuten had het al 0-1 kunnen staan. Na een misverstand van Jérôme Boateng en Alonso ging Karim Bellarabi er met de bal vandoor. De Duits international dook de zestien in, nam Manuel Neuer met een listig balletje te grazen, maar zag hoe Juan Bernat nog net op tijd terug was om op de lijn redding te brengen. Bayern München had moeite met de zogenoemde Überfalltaktik, maar trok het duel na de start meer naar zich toe, hoewel dat geen grote kansen opleverde. Ribéry werd bijvoorbeeld constant geschaduwd door Tin Jedvaj.

Zes minuten na de verplichte onderbreking zorgde Ribéry dus wel voor de bevrijdende 1-0. Leverkusen raakte door deze treffer duidelijk van slag en had geluk dat de score niet snel verder opliep. Thomas Müller trof de paal en Robert Lewandowski schoot voor een bijkans leeg doel in het zijnet. Na het uur daalde het tempo in de wedstrijd en Leverkusen bleef dan ook in leven, maar de bezoekers konden geen doelpunt en dus een gelijkspel meer afdwingen in de uitverkochte Allianz-Arena. Arjen Robben stond overigens de gehele wedstrijd op het veld en hij treft met Bayern woensdag CSKA Moskou.

-
Beschouw jij Bayer Leverkusen als een kampioenskandidaat?

Meer nieuws

Live meepraten in de Ligue 1: Paris Saint-Germain - Le Havre
0
Live meepraten in de Premier League: Aston Villa - Chelsea
0
Tadic met fraaie actie belangrijk voor Fenerbahçe, dat Galatasaray niets toegeef
0
Doelpuntloze remise exemplarisch voor teleurstellend seizoen Milan en Juventus
0
Ten Hag kraakt arbitrage in Premier League na nieuwe sof Manchester United
6
Zorgen om Matthijs de Ligt, die al strompelend de Allianz Arena verlaat
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties