Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bayern speelt favoriete opponent aan flarden op eerste speeldag

Laatste update:

Bayern kroonde zich vorig seizoen opnieuw met overmacht tot Duits kampioen, HSV ontsnapte op het allerlaatste moment in de play-offs aan degradatie. De verschillen op voorhand konden vrijwel niet groter zijn, al was dat in het de openingsfase nog niet te merken. Lewis Holtby tekende zelfs voor het eerste moment van opwinding, maar het schot van de spelmaker van de gasten werd comfortabel gepakt door Manuel Neuer. Bayern trok de wedstrijd daarna naar zich toe en kreeg via Robben de eerste kans. De Nederlander kopte op aangeven van David Alaba net naast.

De thuisploeg voerde het tempo daarna gestaag op en werd daar na 27 minuten spelen voor beloond. De sterk spelende Douglas Costa kreeg een vrije trap mee, die door Xabi Alonso tot in perfectie op de kruin van Medhi Benatia werd gelegd. De Marokkaanse verdediger hoefde vervolgens alleen maar tegen het leer aan te lopen om de eerste officiële treffer van het nieuwe Bundesliga-seizoen op zijn naam te schrijven. Bayern bleef doorgaan, maar HSV-goalie René Adler hield voor de rust de schade nog beperkt.

Na de pauze was er echter geen houden meer aan. Robert Lewandowski opende zijn doelpuntenaccount door een rebound geplaatst in de verre hoek te schieten en een kwartier na die 2-0 was het de beurt aan Thomas Müller. Na een prachtige aanval belandde de bal bij Costa, die de aanvaller met een bekeken voorzet een niet te missen kopkans bood. Michael Gregoritsch leek daarna de Hamburgse eer te gaan redden, maar zijn ferme knal van afstand miste net de juiste richting.

Het bleek niet meer dan moment van lucht happen voor de bezoekers uit het noorden van Duitsland, want Bayern hield het gaspedaal ingedrukt en liep verder weg. Lewandowski bediende Müller met een begaafde steekbal, waarna de maker van de 3-0 Adler omspeelde en ook de vierde treffer van de avond voor zijn rekening nam. Het slotakkoord was aan uitblinker Costa, die drie minuten voor tijd met een prachtig geplaatst schot de 5-0 eindstand op het bord zette. HSV incasseert daarmee nu 36 tegentreffers in de laatste 6 duels in München.

-

Meer nieuws

Live meepraten in de Eredivisie: Vitesse - Fortuna Sittard
0
Mikautadze scoort wederom, maar kan Metz niet aan cruciale punten helpen
14
Ajax-leiding wordt gespot in Eredivisie-stadion, maar lijkt voor niets gekomen
21
Inter viert kampioenschap met gemakkelijke zege en dubbelslag Çalhanoglu
5
PEC Zwolle verslaat Heracles Almelo en passeert 'magische grens' van 34 punten
5
AZ kan vierde plek bijna niet meer ontlopen na geflatteerde zege op NEC
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties