Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bayern strikt 'elitespeler': 'Het is een koopje, geen twijfel mogelijk'

Laatste update:

Bayern betaalt volgens Noord-Amerikaanse media in eerste instantie 11,7 miljoen euro, een bedrag dat kan oplopen tot 19 miljoen euro. Andere media hielden het op 16,25 miljoen euro. Hoe dan ook: volgens Zambrano is Davies erg goedkoop. "Het is een koopje voor Bayern, geen twijfel mogelijk. Honderd procent", benadrukt de huidige trainer van het Colombiaanse Independiente Medellín in gesprek met Goal. "Zijn beste jaren liggen nog voor hem. Er zit nog zoveel rek in zijn spel."

Meer: ‘Zinédine Zidane voldeed niet aan één kraakheldere eis van Bayern München’

"Ze hebben een heel goede deal gesloten voor een fantastische speler. Alphonso is drie of vier keer zoveel geld waard", aldus de Ecuadoraanse Amerikaan, die niet verrast was door het feit dat Europese topclubs het hadden voorzien op zijn voormalige pupil. "Met zijn fysieke kwaliteiten kan hij zich meten met de elite. Het is een grote, sterke jongen. Hij combineert kracht en snelheid met een goed gevoel voor wat hij moet doen in de afrondende fase van een aanval. Dat onderscheidt de elitespelers van de niet-elite."

Davies toonde zich aan het grote publiek tijdens de Gold Cup van 2017. In drie groepswedstrijden kwam hij driemaal tot scoren en dat leverde de jongeling de Gouden Schoen op. "Het was interessant om te zien hoe hij gedurende dat toernooi in de schijnwerpers kwam te staan", blikt Zambrano terug. "Je kon de buzz duidelijk merken. Er waren zaakwaarnemers en scouts van verschillende teams in hotellobby. Ik denk dat hij wat overweldigd was, maar het lijkt erop dat hij daar nu mee kan omgaan."

Groeit Alphonso Davies uit tot een van de beste aanvallers ter wereld?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
4
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties