Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Bayern trekt stekker uit onderhandelingen na salariseis richting 20 miljoen'

Laatste update:

Met zijn nog twee jaar doorlopende contract strijkt Coman op jaarbasis ruim acht miljoen euro op. Beide partijen hebben de intentie om langer met elkaar door te gaan, alleen wil de Franse aanvaller dan wel fors meer gaan verdienen. BILD maakt melding van een gewenste salarisverdubbeling, wat neerkomt op een jaarsalaris van zeventien miljoen euro. Het weekblad Sport Bild schrijft zelfs dat Pini Zahavi, de zaakwaarnemer van Coman, in de contractonderhandelingen heeft ingezet op een jaarsalaris richting de twintig miljoen euro.

Daarmee zou Coman direct bij de topverdieners binnen de selectie van Bayern horen. Het feit dat Leroy Sané naar verluidt circa achttien miljoen euro opstrijkt bij de kampioen van Duitsland, is een reden voor de entourage van Coman om een dergelijk salaris te eisen. Marco Neppe, die momenteel enkele taken van sportief directeur Hasan Salihamidzic overneemt, heeft aan Zahavi laten weten dat hij 'ongelukkig' is met de eisen die in de onderhandelingen worden gesteld. Het is de reden dat de gesprekken in ieder geval tijdelijk stil zijn komen te liggen.

Ondertussen probeert Zahavi in Engeland interesse te wekken voor Coman. De belangenbehartiger zou clubs reeds hebben laten weten dat ze biedingen kunnen voorbereiden op de dertigvoudig Frans international. Chelsea en Manchester United zouden in ieder geval belangstelling hebben voor Coman. De door Paris Saint-Germain opgeleide aanvaller speelt sinds 2015 voor Bayern, nadat hij eerst op huurbasis en twee jaar later definitief werd overgenomen van Juventus. Coman was voorlopig goed voor 41 doelpunten en 50 assists in 200 officiële wedstrijden voor Bayern.

Meer nieuws

Sergiño Dest brengt supporters van PSV in korte video zeer slecht nieuws
9
Meerdere Italiaanse spelers trappen in nepaanbiedingen uit Saudi-Arabië
6
Arne Slot ziet na Pepijn Lijnders tweede Nederlander vertrekken bij Liverpool
9
'Verdediger van PEC kan fraaie overstap maken naar LaLiga of Premier League'
4
'Ik weet dat Christian Eriksen nog steeds een fijn gevoel heeft bij Ajax'
13
Luciano Spalletti betrekt 4 legendes om EK-titel met Italië te prolongeren
12

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties