Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bayern wil Nederlander aan selectie toevoegen, op voorwaarde dat Alonso komt

Laatste update:

Eerder deze week werd bekend dat Bayer Leverkusen-coach Xabi Alonso de eerste gesprekken met Bayern reeds heeft gevoerd. Hij zou der Rekordmeister verkiezen boven Liverpool.

Alonso speelt met zijn ploeg een systeem met vijf verdedigers. Als de Spanjaard daadwerkelijk trainer wordt van de Zuid-Duitse club, dan wil de club Frimpong graag overnemen.

De recordkampioen van Duitsland zal dan wel diep in de buidel moeten tasten. Frimpong heeft in zijn contract een afkoopclausule van 45 miljoen euro laten opnemen.

De 23-jarige Amsterdammer heeft echter meerdere clubs achter zich aan. Volgens berichtgeving uit Engeland zien Arsenal, Manchester United en Aston Villa de komst van de rechtsachter wel zitten.

Frimpong heeft al bewezen dat hij het niveau van de Bundesliga aankan. Dit seizoen was hij in 23 wedstrijden goed voor maar liefst 8 doelpunten en 7 assists.

Zijn prestaties ontgingen ook bondscoach Ronald Koeman niet. Koeman haalde hem al bij de selectie voor de laatste EK-kwalificatiewedstrijden en ook nu zit de Leverkusen-ster bij de voorselectie voor de wedstrijden tegen Schotland en Duitsland.

Meer nieuws

VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
30
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
11
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
30
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
3
Salarisplafond in Premier League maakt eind aan onbeperkt budget van rijke clubs
26

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties