Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Bayern ziet een duidelijk nadeel en gaat zeker niet aankloppen bij PSV'

Laatste update:

De trainer van PSV wordt als een interessante optie beschouwd door de leiding van Bayern, maar volgens het Algemeen Dagblad zal Van Bommel in de nabije toekomst niet aan de slag gaan bij de Duitse grootmacht. Volgens de krant is men op zoek naar een ervaren trainer, nadat de aanstelling van de 'onervaren' Kovac verkeerd is uitgepakt.

Ten Hag: 'Ik maak dit seizoen sowieso af bij Ajax'

'Zo'n keuze gaat de clubleiding nu niet weer maken, zo stellen bronnen rond de club. Bayern zet in op het strikken van een coach met veel ervaring, een gevestigde naam in het topvoetbal. (...) In de bestuurstop van Bayern zijn Karl-Heinz Rummenigge en Uli Hoeness wel gecharmeerd van de trainer van PSV en oud-aanvoerder van Bayern', schrijft de krant.

Ten Hag is al verder in zijn loopbaan en staat in elk geval op de lijst, stelt men. De coach van Ajax maakte maandagavond in aanloop naar het Champions League-duel met Chelsea echter duidelijk dat hij het seizoen in ieder geval afmaakt in Amsterdam. "Nee, ik heb geen contact gehad met Bayern München. Ik blijf dit seizoen bij Ajax", aldus Ten Hag.

Verwacht jij dat Mark van Bommel ooit trainer van Bayern München zal worden?

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
7
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
15
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties