Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bazoer: 'Als ik eerlijk ben, word ik daar wel een beetje moe van'

Laatste update:

In het Algemeen Dagblad krijgt Bazoer de vraag voorgelegd of Ajax misschien het PSV van vorig seizoen is: niet sprankelen, wel winnen. "Kampioen worden is het droomscenario", antwoordt de middenvelder. "En over dat sprankelen: als ik eerlijk ben, word ik daar wel een beetje moe van. We trainen keihard om aantrekkelijker te spelen. Dat gaat echt komen", belooft Bazoer de buitenwacht.

De tiener kijkt tegenwoordig na iedere wedstrijd beelden van zichzelf terug, met Frank de Boer en Orlando Trustfull erbij. "Ik weet niet of hij dat met meer spelers doet, maar ik vind het heel prettig. Ben er eigenlijk pas net mee begonnen. De directe aanleiding was de rode kaart tegen FK Jablonec. Ik pakte die kaart omdat ik niet goed stond opgesteld, toen heb ik het initiatief genomen", verklaart Bazoer.

Zondag staat Bazoer als gezegd oog in oog met zijn oude club, PSV. Hij vertrok er een paar jaar geleden omdat Ajax hem een duidelijker toekomstplan kon schetsen. Destijds speelde hij nog achterin en was Jorrit Hendrix zijn vaste partner in de verdediging. Zowel Bazoer als Hendrix wilde liever op het middenveld voetballen en uiteindelijk is het ze, op verschillende manieren, allebei gelukt. "Mooi dat we elkaar zondag waarschijnlijk tegenkomen op het veld."

-
Als Ajax kampioen wordt zonder te sprankelen...

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
3
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
14
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties