Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bazoer kan ogen niet geloven: 'Weet je hoe vaak dat gebeurt in een wedstrijd?'

Laatste update:

"Net zei iemand ook al: 'Weet je hoe vaak dat gebeurt in een wedstrijd?'", is de reactie van Bazoer voor de camera van ESPN. Op de beelden te zien is dat de bal nog nét rolde toen hij die wegtrapte. "Dit is echt minimaal Voor mijn gevoel lag hij stil. Als je 'm affluit, dan moet je 'm overal affluiten. Daar is geen beginnen aan." Bazoer krijgt daarna ook beelden te zien van een grove overtreding van Brandon Ormonde-Ottewill op de enkels van Oussama Tannane, die door zowel scheidsrechter Dennis Higler als VAR Gerrets onbestraft bleef. "Dit is volgens mij duidelijk rood, volgens mij klapt zijn enkel helemaal dubbel."

Ook Vitesse-trainer Thomas Letsch reageert verbaasd op de afgekeurde treffer. "Natuurlijk is er een regel", aldus de Duitser. "Als de bal rolt, dan telt het doelpunt niet. Maar op dit veld kan een bal helemaal niet stilliggen. Als ik het nu zie, maakt het niet uit, we hebben gewonnen. Maar als we in de laatste minuut een tegengoal hadden gehad, had ik nu anders gereageerd."

Letsch was het ook oneens met de beslissing van Higler om Ormonde-Ottewill niet te bestraffen voor zijn tackle op Tannane. "Dit was een rode kaart, absoluut", aldus Letsch. "Ik heb de scheidsrechter verteld dat ik in de eerste seizoenshelft niet begreep waarom de VAR vaak rode kaarten gaf als een speler net te laat kwam. Maar als ik dit zie, is het een overduidelijke rode kaart." Vitesse won uiteindelijk door een late treffer van Loïs Openda. "Als je scoort in de laatste minuut, is dat fijn", zegt Letsch. "Maar we hadden het eerder moeten beslissen. We creëerden meer kansen dan in de laatste wedstrijden."

-

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties