Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Bazoer mag met buitenlandse interesse dromen van Champions League'

Laatste update:

Vitesse heeft aangekondigd mee te willen werken aan een vertrek van Bazoer, die nog één jaar vastligt. De verdediger annex middenvelder acht zichzelf klaar voor een stap hogerop en hoopt daarmee weer in beeld te komen voor het Nederlands elftal. De zesvoudig Oranje-international wees onlangs opnieuw een aanbieding af van Curaçao om zijn interlandloopbaan op de Antillen te vervolgen.

Van Vitesse kreeg Bazoer onlangs te horen uiterlijk begin augustus een transfer te moeten maken, anders werkt de club niet meer mee aan een vertrek. De voormalig Ajacied laat zich echter niet onder druk zetten door technisch directeur Johannes Spors, zo liet zijn management recent weten aan De Gelderlander. Bazoer nam de deadline dan ook 'voor kennisgeving' aan. Dinsdag meldde de spelmaker zich onlangs zijn transferwens gewoon op de eerste training van het seizoen bij Vitesse.

Bazoer wordt door Galatasaray gezien als de opvolger van Christian Luyindama. De 27-jarige Congolees staat in de belangstelling van Spartak Moskou, dat in eerste instantie een bod van vijf miljoen euro deed. Galatasaray verlangt 8,5 miljoen euro voor de centrumverdediger en hoopt de komende dagen nader tot een akkoord te komen met Spartak. Luyindama speelde afgelopen tweeënhalf jaar zestig officiële duels voor Gala, dat hem overnam van Standard Luik.

Is Galatasaray een goede stap voor Riechedly Bazoer?

Meer nieuws

Trainer AEK Athene is helemaal de weg kwijt en grijpt official bij de strot
2
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
73
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
29
KKD Elftal van de Week: Twee talenten van Jong Ajax geselecteerd
3
'Ik had Van Dijk en De Vrij als teamgenoten, maar Sandler is het meest compleet'
15
Test jouw kennis over de Champions League en win maar liefst 25.000 euro!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties