Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bazoer niet bezig met terugkeer: 'Dat hij het liefst naar Ajax wil klopt niet'

Laatste update:

Volgens de krant zouden diverse clubs uit de subtop van Europa zich hebben gemeld voor Bazoer. "Het klopt dat er meerdere clubs hun interesse kenbaar hebben gemaakt", bevestigt zijn broer tegenover het weekblad. Hij laat weten dat de verdediger van Vitesse zich focust op Vitesse en zijn doelen voor dit seizoen. "Die doelen zijn Europees voetbal halen met Vitesse en terugkeren in Oranje."

De belangebehartiger van Bazoer laat weten dat de berichtgeving van De Telegraaf onjuist is. De zesvoudig Oranje-international weet nog niet waar hij na dit seizoen speelt. "Na het behalen van zijn persoonlijke doelen en zijn hoge niveau vasthouden, gaan we na dit seizoen rustig bekijken of de geschikte club ertussen zit. De ambitie om een stap te maken is er zeker, kijkend naar zijn leeftijd van pas 24 jaar."

Bazoer is dit seizoen een van de grote uitblinkers bij de nummer twee van de Eredivisie. Afgelopen zaterdag tekende hij nog voor het enige doelpunt van de wedstrijd tegen FC Groningen. Met een afstandschot bepaalde hij de eindstand op 1-0. Het contract van Bazoer bij Vitesse loopt nog anderhalf jaar door.

Meer nieuws

Pak 50x je inzet als PSV zondag thuis wint van Sparta Rotterdam!
0
Ajax deelt uitstekend nieuws over Brobbey, Henderson en Berghuis
8
De Telegraaf en Romano weten het zeker: Van Bommel vertrekt bij Royal Antwerp
29
Noa Lang mist ook einde van seizoen bij PSV; EK hoogst onzeker voor aanvaller
15
Carlo Ancelotti heeft nieuws over positie onder de lat bij Real Madrid
7
Is dit de meest politiek beladen voetbalderby van West-Europa?
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties