Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bazoer op dood spoor: 'Het is de moeite niet waard om over hem te praten'

Laatste update:

"Op dit moment speelt hij voor het B-team. Ik ga het niet meer over die speler hebben, want het is de moeite niet waard om door te praten over een speler die niet in de A-selectie zit", geeft Conceição aan. Het betekent niet per se dat Porto de transfermarkt opgaat voor een nieuwe middenvelder. "Wat betreft versterkingen: het is vooral belangrijk om geen belangrijke spelers kwijt te raken."

Bazoer werd afgelopen zomer op huurbasis overgenomen van VfL Wolfsburg en werd in november verbannen naar de B-selectie. Hij was na vier vrije dagen te laat op de training verschenen bij Porto. Vorige maand liet technisch directeur Jörg Schmadtke van Wolfsburg weten dat de ex-Ajacied niet voortijdig zal terugkeren in Duitsland. "Nee, dat gaat niet gebeuren", maakte hij duidelijk.

Eind oktober maakte Bazoer zijn officiële debuut in het eerste elftal van Porto na een langdurige schouderblessure. In de Champions League-wedstrijd tegen Lokomotiv Moskou kwam hij zeven minuten voor tijd binnen de lijnen. Een week later was de zesvoudig Oranje-international in de bekerwedstrijd tegen Varzim (4-2) nog trefzeker in het Estádio do Dragão. Bazoer ligt tot medio 2021 vast bij Wolfsburg, dat de middenvelder in januari 2017 overnam van Ajax.

Meer nieuws

'Real Madrid gaat contracten van 2 absolute grootheden verlengen'
0
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
3
Kroes onthult: Ajax heeft Louis van Gaal benaderd om nieuwe trainer te worden
12
Vermoedelijke opstelling PSV: Luuk de Jong op jacht naar topscorerstitel
1
Player of the Season-award gaat voor vijfde keer op rij naar Man City-speler
18
Vitesse definitief verlost van Russische inmenging: aandelenoverdracht afgerond
81

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties