Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bazoer prijst De Jong: 'Daar zag ik welke extreme kwaliteiten hij heeft'

Laatste update:

Ajax eindigde in de groepsfase van de Champions League op de tweede plaats achter Bayern München en schakelde vervolgens Real Madrid op imponerende wijze uit. In de kwartfinale is de ploeg van trainer Erik ten Hag gekoppeld aan Juventus en afgelopen woensdag werd voor eigen publiek met 1-1 gelijkgespeeld tegen de Italiaanse grootmacht. "Ze hebben een fantastische ploeg en doen het geweldig. Veel jongens ken ik natuurlijk goed", laat Bazoer weten in gesprek met De Telegraaf. "Toen ik op het Ajax-middenveld speelde, kwamen jongens als Donny van de Beek en Frenkie de Jong eraan. Ik vind het heel mooi wat zij nu op dat hoge niveau laten zien."

Door het goede spel van Ajax in de Champions League is de interesse vanuit het buitenland voor de spelers uit het team van Ten Hag enorm. De eerste speler die de club na dit seizoen verlaat is De Jong. Hij is voor maximaal 86 miljoen euro verkocht aan Barcelona. "De transfer van Frenkie de Jong naar Barcelona is meer dan terecht", reageert Bazoer. "Ik denk dat hij daar helemaal op zijn plek is. Hij is enorm slim aan de bal, echt heel veel voetbalintelligentie."

Bazoer kwam De Jong in de jeugd al regelmatig tegen. "Ik ken Frenkie al lang. Toen ik nog in de jeugd van PSV speelde, zat hij bij Willem II en daar viel hij al op. Toen was hij nog zo'n klein jongetje, dat met een team hoger mee mocht doen, omdat hij zo goed was. In die tijd zag je al hoeveel kwaliteit hij had en hoe balvaardig hij was. Later hebben we samen getraind bij Ajax en Jong Oranje en ook daar zag ik welke extreme kwaliteiten hij heeft."

Zie jij Riechedly Bazoer ooit nog belanden bij een Europese topclub?

Meer nieuws

Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
38
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
5
Mogelijke opvolger Slot spreekt zich uit: 'Lastig nee zeggen tegen Feyenoord'
12
NEC mag dankzij heerlijke goals Chery nog altijd hopen op vijfde plek
28
Mauro Júnior zingt provocerend anti-Ajax-liedje op huldiging van PSV
60

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties