Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bazoer: 'Wat er in Den Haag is gebeurd, heb ik achter me gelaten'

Laatste update:

Na afloop vroeg de verslaggever van de NOS aan Bazoer waarom Mitchell Dijks en niet hij was uitgeroepen tot man van de wedstrijd. Het was immers Bazoer die al vroeg de wedstrijd besliste. "Maar dat doe ik niet in mijn eentje, het begon met zijn goede actie en voorzet", sprak Bazoer, doelend op teamgenoot Dijks. De middenvelder was kalm en beheerst en dat viel op, na zo'n turbulente week.

"Nou, ik ben een nuchtere jongen, dat heb ik al vaker gezegd. Maar ik wil er eigenlijk niet meer over praten, ik wil belangrijk zijn voor het team: met assists en doelpunten en door kampioen te worden. Wat er in Den Haag gebeurd is, heb ik achter me gelaten. Eerlijk gezegd heb ik de brief niet gezien, de bloemen wel. Die heb ik bij Ajax gelaten. Ik sluit het af. Ik laat de KNVB er verder maatregelen over nemen, ik ben blij dat ik vandaag belangrijk ben geweest."

-

Meer nieuws

Treffer Vertessen niets waard door heldenrol ex-Vitesse-ster Maximilian Wittek
1
John van 't Schip grapt na driepunter tegen Volendam: 'Het Kroes-effect!'
2
'Manchester United komt in zoektocht naar doelpunten uit bij FC Barcelona'
3
Dick Schreuder promoveert na topseizoen met Castellón in Spanje
5
Dest heeft slinkse Milan van Dongen door: 'Je probeert me erin te luizen!'
1
Live meepraten in de Serie A: AC Milan - Genoa
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties