Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bazoer ziet concurrent voor acht miljoen naar Olympique Marseille vertrekken

Laatste update:

Bij VfL Wolfsburg had Luiz Gustavo nog een contract tot 2018, waardoor het al duidelijk was dat hij deze zomer zou vertrekken uit Duitsland. Schalke 04 en Juventus waren geïnteresseerd, maar werden niet concreet. Olympique Marseille werd dat wel en telt acht miljoen euro neer voor de 41-voudig Braziliaans international.

De middenvelder was bij VfL Wolfsburg afgelopen seizoen ploeggenoot en concurrent van Riechedly Bazoer. Die Wölfe telden in 2013 zestien miljoen euro neer om Luiz Gustavo los te weken bij Bayern München. Der Rekordmeister had twee jaar eerder zeventien miljoen betaald om de Braziliaan over te nemen van TSG 1899 Hoffenheim. Voordat Luiz Gustavo in Europa terechtkwam, speelde hij in Brazilië voor Corinthians.

Vind jij Luiz Gustavo een goede aankoop van Olympique Marseille?

Meer nieuws

Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Valentijn Driessen voorziet snelle exit: 'Hij blokkeert de groei van PSV'
1
Liverpool-ster verwijdert plots alle clubgerelateerde foto's van Instagram
13
Feyenoord ziet nieuwe rol voor Bosschaart na topseizoen met FC Dordrecht
5
Dure Barça-aankoop is zwaar ontevreden over Xavi en hint op zomers vertrek
21
Gaat Ajax man met veruit hoogste gemiddelde verkopen? 'Er is twijfel'
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties