Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bazoer zit donderdag voor tv: 'Zo zie je hoe belangrijk een coach is'

Laatste update:

"Helaas spelen er een paar niet. Ja, zo zie je hoe belangrijk een coach eigenlijk is", weet Bazoer, die zelf ook zijn basisplaats was kwijtgeraakt onder Peter Bosz. "Als hij het niet in je ziet zitten, kiest hij voor andere jongens. Maar ik heb wel alle vertrouwen in die jonge jongens. Vooral in Kenny Tete en Jairo Riedewald. Die komen er ook, zeker weten."

De twintigjarige controleur maakt wel deel uit van de basiself van Andries Jonker. Tegen Schalke was Bazoer zelfs 'de beste speler op het veld' in de optiek van zijn landgenoot. In Duitsland moet hij sneller denken en handelen, merkt Bazoer. "In de Eredivisie ben ik gewend dat je de bal kan aannemen, en dan nog een keer kan aannemen, en nog een keer. Hier niet, hier zitten er meteen vier man bovenop. Door de weerstand word ik een betere speler, dat zei ik ook al bij mijn aankomst in Wolfsburg. Dat ik op deze leeftijd in de Bundesliga speel, is alleen maar goed."

UEFA Europa League
Ajax
2 - 0
Schalke 04
Wie zie je doorbekeren?

Meer nieuws

Live meepraten in de Keuken Kampioen Play-Offs: ADO Den Haag - De Graafschap
0
FC Emmen verrast met zege op FC Dordrecht en speelt halve finale tegen NAC Breda
17
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
9
'Ajax moet vrezen: Premier League-subtopper probeert Farioli-deal te kapen'
47
Xavi Simons grijpt hoofdrol in wonderlijk penaltymoment bij laatste Leipzig-duel
6
Union Berlin blijft dankzij hele late goal in de Bundesliga; FC Köln degradeert
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties