Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

BBC negeert Ziyech en nomineert vijf kanshebbers voor prestigieuze award

Laatste update:

Ziyech speelde sinds het begin van dit kalenderjaar 38 Eredivisie-wedstrijden voor Ajax en was daarin goed voor 14 doelpunten en 13 assists. De 25-jarige middenvelder kwam in het eerste deel van 2018 niet in actie in Europees verband, maar maakt dit seizoen ook naam in de Champions League: in tien duels in het miljardenbal, verdeeld over de voorronde en de groepsfase, liet hij twee doelpunten en twee assists noteren. In de tien interlands die hij dit kalenderjaar speelde voor Marokko, scoorde hij vijf keer en bereidde hij twee treffers voor. Vrijdag leidde hij Marokko met twee goals nog hoogstpersoonlijk voorbij Kameroen (2-0).

Toch kunnen de bezoekers van de BBC op de website van de Engelse omroep niet stemmen op de Ajacied. Salah lijkt een goede kans te maken om zijn titel te prolongeren, al zal de Egyptenaar daarbij wel moeten afrekenen met Liverpool-ploeggenoot Mané. Beide aanvallers bereikten vorig seizoen de finale van de Champions League met Liverpool en zijn opnieuw bezig aan een prima voetbaljaargang. Salah was dit seizoen in zeventien officiële duels voor the Reds goed voor acht doelpunten en vier assists, terwijl Mané, international van Senegal, met zeven treffers en één assist in zestien optredens ook prima cijfers kan overleggen.

Benatia werd vorig seizoen met Juventus landskampioen van Italië en voert momenteel met la Vecchia Signora opnieuw de ranglijst van de Serie A aan. De Marokkaanse verdediger kwam vorig seizoen nog regelmatig aan spelen toe, maar is zijn basisplaats inmiddels kwijt: Benatia verscheen dit seizoen in de Serie A pas vijfmaal aan de aftrap. Competitiegenoot Koulibaly is bij Napoli een dragende speler: de verdediger uit Senegal miste dit seizoen in de Serie A nog geen minuut. Partey, zeventienvoudig international van Ghana, is met zijn 25 jaar de jongste kanshebber.

Hakim Ziyech had een nominatie verdiend

Meer nieuws

'Xavi Simons kan Paris Saint-Germain achterlaten voor opzienbarende terugkeer'
4
PSV distantieert zich van beschuldigend statement Noa Lang
51
'Manchester United wil tóch af van Ten Hag en spreekt al met ideale vervanger'
10
De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
9
Komst Potter naar Ajax onwaarschijnlijk; minder twijfels over alternatief
33
Mbappé beslist niet gediend van vraag over Real Madrid direct na CL-exit met PSG
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties