Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

BBC: Recordtransfer van 39 miljoen euro lonkt voor Marko Arnautovic

Laatste update:

Een vertrek van Arnautovic zou een hard gelag betekenen voor West Ham. De 29-jarige Oostenrijker is een van de smaakmakers bij de huidige nummer tien van de Premier League en was dit seizoen in vijftien competitieduels al goed voor zeven doelpunten en twee assists. Manager Manuel Pellegrini heeft bij West Ham voorin de keuze uit spelers als Andy Carroll, Lucas Pérez en Javier Hernández, maar Arnautovic is in principe de aanvalsleider van de Chileen.

West Ham is naar verluidt dan ook niet voornemens mee te werken aan een winters vertrek van de ex-speler van onder meer FC Twente: Sky Sports meldt dat het bod direct naar de prullenmand is verwezen. Arnautovic heeft nog een contract tot de zomer van 2022 bij the Hammers, die de spits tweeënhalf jaar geleden voor circa 22 miljoen euro wegplukte bij Stoke City. Hij speelde sindsdien 52 officiële wedstrijden voor de Londenaren, waarin hij 19 doelpunten en 10 assists wist aan te tekenen.

West Ham ontving overigens nooit meer dan 30 miljoen euro voor de verkoop van een speler: Dimitri Payet geldt met een transfersom van 29,3 miljoen euro nog altijd als de duurste uitgaande speler ooit in de clubhistorie. De Franse middenvelder verliet West Ham in januari 2017 voor dat bedrag voor een dienstverband bij Olympique Marseille.

Denk jij dat Marko Arnautovic West Ham United deze transferperiode verlaat?

Meer nieuws

Broers Van de Kerkhof hopen op vertrek PSV'er: 'Kunstgebit mee en wegwezen!'
4
Driessen noemt mogelijke opvolger Slot: 'Te Kloese was gecharmeerd van hem'
3
'De Telegraaf heeft keurig verzoek ingediend bij Ajax voor een gesprek, maar...'
10
Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
21
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
73

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties