Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'BBC' speelt arm Sporting Gijón in achttien minuten helemaal dronken

Laatste update:

Real liet er geen gras over groeien en legde Sporting, dat negentiende staat in de rangschikking, meteen op de pijnbank. De 1-0 kwam na een kleine zeven minuten van het hoofd van Gareth Bale, die zich na een hoekschop van Toni Kroos meldde bij de eerste paal en de bal binnen werkte. Twee minuten later was het de beurt aan Cristiano Ronaldo: de Portugees werd matig aangespeld door Benzema, maar maakte er het beste van en schoot uit de draai alsnog onhoudbaar binnen.

De machine raakte vervolgens écht op volle toeren. Drie minuten na de 0-2 van Ronaldo bezorgde Bale de bal tot bij Benzema, die namens het illustere trio voorin ook een duit in het zakje deed. De derde schakel van 'BBC' schoot fraai raak met een halve omhaal. Sporting Gijón hield nu zes minuten stand, maar moest opnieuw incasseren. Dit keer ontsnapte Dani Carvajal aan de aandacht; de rechtsback rukte op over zijn geliefde rechtervleugel en bezorgde de bal bij Ronaldo, die van dichtbij de 4-0 binnen schoof.

Daarna nam Real Madrid heel even gas terug, om de thuisfans op slag van rust toch nog te trakteren op een vijfde doelpunt. Benzema was de maker, maar de treffer kwam voor negentig procent op naam van Isco, die zich fraai ontdeed van twee tegenstanders en de bal heerlijk in de richting van zijn Franse spits wipte. Los Blancos trapten het gaspedaal vervolgens hard in en lieten de teugels vieren. Sporting maakte daar dankbaar gebruik van en deed na een uur spelen eindelijk iets terug.

Carvajal liet zijn directe tegenstander de vrije loop, waardoor uiteindelijk Isma López de kans kreeg om zich te onderscheiden. De aanvaller schoof de bal uiterst precies binnen in de korte hoek: 5-1. Het was niet het enige smetje op een verder perfecte middag voor Zidane, die namelijk Bale in de rust noodgedwongen moest wisselen. De Welshman had last van een spierblessure en zal komende week verder worden onderzocht in het ziekenhuis. Gescoord werd er na de eretreffer van López overigens niet meer.

-

Meer nieuws

Van Europa veroveren naar degradatie, faillissement en een nieuwe opleving
9
Smaakmaker van de Keuken Kampioen Divisie gaat tot 2028 tekenen bij Feyenoord
4
Robben meldt zich na vierklapper van Haaland in kleedkamer Manchester City
5
Lopetegui wordt definitief geen trainer van Bayern en tekent in Premier League
10
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
34
Valentijn Driessen voorziet snelle exit: 'Hij blokkeert de groei van PSV'
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties