Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Go Ahead Eagles pikt absolute smaakmaker op in de Keuken Kampioen Divisie

Laatste update:

Suray lag bij Dordrecht nog tot medio 2026 vast, waardoor de Schapekoppen een mooi bedrag aan zijn vertrek overhouden. De aanvallende middenvelder lijkt de recordtransfer van Nick van der Velden (voor 675.000 euro naar AZ in 2008) te verbreken. Voor Dordrecht is dat mooi meegenomen, daar Suray in september 2020 transfervrij overkwam uit de jeugdopleiding van RSC Anderlecht.

Via de clubwebsite van Go Ahead Eagles laat Suray weten in zijn nopjes te zijn met zijn transfer. "Ik wil graag de stap naar de Eredivisie maken en met Go Ahead Eagles speel ik komend seizoen op het hoogste niveau. Het vertrouwen dat ik van de directie en coach René Hake kreeg tijdens onze gesprekken deed me gelijk al goed. Ze hebben mij duidelijk laten zien wat ze van me willen en hebben er veel moeite in gestoken om dit te realiseren."

Ook technisch manager Paul Bosvelt komt aan het woord. "Mathis heeft zich enorm in de etalage gezet dit seizoen in de Keuken Kampioen Divisie en we waren er als club snel bij met onze interesse in hem. Mathis is een professionele en gedreven speler met de bereidheid om afstanden op het veld te overbruggen. Daarnaast heeft hij zowel voetballend als scorend vermogen." Voetbalzone weet dat Suray onder meer op de radar stond bij sc Heerenveen.

De komende weken maakt Suray de play-offs af met Dordrecht, waarna hij op vakantie gaat en aan het begin van de voorbereiding op het nieuwe seizoen aansluit bij Kowet. De Belgisch jeugdinternational is dit seizoen de vaste aanvoerder van het verrassend goed presterende Dordrecht.

Suray speelde dit seizoen al 41 officiële wedstrijden namens de Dordtenaren, waarin hij goed was voor 14 doelpunten en 7 assists. Dinsdagavond was Suray nog trefzeker tijdens de heenwedstrijd van de Keuken Kampioen Play-Offs tegen FC Emmen (2-2).

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Wat als Vitesse omvalt? Zo vergaat het Nederlandse profclubs die failliet gingen
42
Vermoedelijke XI Borussia Dortmund - Real Madrid: Emotioneel duel Reus en Kroos
5
Cristiano Ronaldo is emoties niet de baas en barst in tranen uit na bekerfinale
19
Gakpo heeft geen beeld van Slot: 'Dan ga ik toch niet zomaar iets roepen?'
5
Zien: Ronaldo (39) steelt met acrobatische omhaal bijna de show in bekerfinale
35
Lieke Martens neemt geëmotioneerd afscheid van thuispubliek bij zege Leeuwinnen
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties