Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Beckham mengt zich vanaf Formule 1-circuit in discussie rondom Ronaldo

Laatste update:

United kende zaterdag andermaal een horrormiddag en kwam er tegen Brighton geen moment aan te pas. Het toonde de pijnlijke omvang van de uitdaging waar Ten Hag vanaf komende zomer mee wordt geconfronteerd. De Tukker wordt over twee weken de nieuwe eindverantwoordelijke bij de Engelse grootmacht, maar de nederlaag in het American Express Community Stadium zal bij hem vermoedelijk niet de illusie hebben gewekt dat er niet veel hoeft te gebeuren. Beckham pleit voor drastische veranderingen en neemt een voorschot op de megaklus die Ten Hag te wachten staat op Old Trafford.

"Ik denk dat er veranderingen moeten worden aangebracht en dat er ook veel veranderingen gaan plaatsvinden, dat hebben we allemaal kunnen zien", reageerde Beckham vanaf het circuit bij Sky Sports. De Engelsman is eigenaar van voetbalclub Inter Miami en was zondagavond aanwezig bij de door Max Verstappen gewonnen Grand Prix in de Verenigde Staten. "Het is een moeizaam einde van het seizoen. Ik weet zeker dat heel veel fans dankbaar zijn dat het seizoen ten einde is. Het zat vol ups en downs."

Desondanks weigert Beckham de schuld in de schoenen te schuiven bij de spelers of de trainers. "De spelers hebben gedaan wat ze konden, net als de manager. Ik was er een paar maanden geleden en elke stoel in het stadion was bezet, dus de fans geloven er nog steeds in. Ze staan volledig achter het team, dat moet steun geven. Er zijn niet heel veel clubs die hebben meegemaakt wat United de laatste jaren heeft meegemaakt en toch zit het stadion helemaal vol. Dus dat zegt veel over de supporters. Maar dat er veranderingen moeten plaatsvinden is een ding wat zeker is."

Toekomst Ronaldo
Ook ging Beckham in op de discussie rond Ronaldo. Er gaan geruchten dat de Portugese superster een van de spelers is die moet vertrekken. De aanvaller staat dit seizoen op 24 treffers in alle competities, maar er is bezorgdheid over zijn aanblijven na de aanstelling van Ten Hag. "Het is duidelijk dat Cristiano een van de beste spelers van de afgelopen vijftien jaar is, samen met Lionel Messi. Het is belangrijk voor de fans om hem aan te zien blijven, hopelijk bij United. Maar het is ook belangrijk voor hem. We weten allemaal hoeveel Manchester United betekent voor hem", sprak Beckham zijn hoop uit.

"Hij doet nog steeds waar hij goed in is, doelpunten maken. Dat is wat Ronaldo doet. Om te doen wat hij doet op zijn leeftijd is echt ongelooflijk, dus hopelijk blijft hij nog een jaar of twee." United sluit het seizoen over twee weken af met de uitwedstrijd tegen Crystal Palace. De strijd om de twee nog te vergeven Champions League-tickets gaat tussen Chelsea (67 punten), Arsenal (66 punten) en Tottenham Hotspur (62 punten). The Blues lijken nagenoeg zeker als nummer drie en de naderende Noord-Londense derby tussen Arsenal en Tottenham van aanstaande donderdag.

-

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
12
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
4
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties