Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bedrijvig Feyenoord gelinkt aan Zweeds international met veertig interlands

Laatste update:

Het doorgaans betrouwbare medium 1908.nl meldt overigens wel dat Feyenoord bezig is met Olsson. De Rotterdammers hebben nog tot morgen om een nieuwe optie op de positie van Fredrik Aursnes binnen te halen. Dat zou Olsson kunnen zijn. Bij Anderlecht moet de middenvelder het dit seizoen namelijk doen met slechts 45 speelminuten in drie duels. Daarin gaf hij overigens wel één assist.

Het lijkt erop dat Feyenoord inmiddels verder kijkt dan de transfervrije Florian Grillitsch, nu ook Ajax geïnteresseerd is. Eerder viel ook de naam van Sivert Mannsverk in Rotterdam. De twintigjarige middenvelder staat onder contract bij Molde FK, waar Feyenoord vorige zomer ook Aursnes wegkocht. Molde ontving na de transfer van Aursnes naar Benfica nog 1,3 miljoen euro van Feyenoord, vanwege een afgesproken doorverkooppercentage.

Olsson is een Zweeds international die tot dusver veertig interlands speelde voor het nationale elftal. Hij genoot een deel van zijn jeugdopleiding bij Arsenal, waar hij uiteindelijk tot één officieel duel in de hoofdmacht kwam. Via FC Midtjylland, AIK Solna en FK Krasnodar kwam hij vorige zomer voor vier miljoen euro bij Anderlecht terecht. Voor de Belgische club speelde Olsson tot nu toe 48 wedstrijden, waarin hij zes assist gaf. Hij kan op alle posities op het middenveld uit de voeten.

Meer nieuws

Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Masterclass van Griezmann levert Atlético Madrid een Champions League-ticket op
2
Ten Hag ontvangt dubbele reactie van fans bij speech op Old Trafford
4
Celtic kroont zich voor de 54e keer tot kampioen van Schotland
3
Bayern neemt opzienbarend besluit en heeft trainer voor komend jaar bijna binnen
27
PSG heeft Kylian Mbappé niet nodig om Farioli flinke CL-kater te bezorgen
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties