Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Beelden: 'Frenkie-vervanger' Ian Maatsen vierde al vakantie op een luxe jacht

Laatste update:

De linksback, die het afgelopen halfjaar door Chelsea werd verhuurd aan Borussia Dortmund, maakte deel uit van de voorselectie voor het EK, maar viel op het laatste moment af. Nu mag hij dus alsnog naar het eindtoernooi in Duitsland. Maatsen speelde begin deze maand nog in de verloren Champions League-finale tegen Real Madrid (0-2), waarna hij op vakantie ging.

De Nederlander lag al een week lang op een jacht in de Egeïsche Zee met zijn vriendin Emely Tuinder, toen hij maandag een belletje kreeg van de staf van Oranje of hij zich kon melden in Wolfsburg, de thuisbasis van het Nederlands elftal voor het EK in Duitsland.

Direct na de Champions League-finale vloog Maatsen met zijn vriendin naar Griekenland, waar hij heeft genoten op een luxe jacht van het merk Hermes die voor de kust van het eiland Mykonos voer.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone)

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

'Als Weghorst de winnende maakt in de EK-finale kan ik niet helemaal blij zijn'
2
Real Madrid neemt afscheid van icoon die maar liefst 26 prijzen veroverde
15
Oranje kan beter eerste worden: 'Anders gek getikt door Duitsland en Spanje'
17
Deze Oranje-opponent was een jaar geleden nog amateurspeler en gymleraar
3
Kippenvel na EK-debuut met Oranje: 'Dat was waanzinnig, een jongensdroom'
3
CL-finale laatste kunstje Füllkrug voor Dortmund? Interesse in EK-held neemt toe
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties