Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Kylian Mbappé verschijnt op trainingsveld met speciaal ontworpen masker

Laatste update:

Het is vooralsnog onduidelijk of Mbappé op tijd klaargestoomd kan worden om de clash met het Nederlands elftal te halen. Eerder werd al duidelijk dat hij er zelf alles aan wil doen om in actie te komen, maar bondscoach Didier Deschamps benadrukt dat de ploeg zijn 'gezonde verstand' moet gebruiken.

De Fransman test donderdagavond op de laatste training het speciale masker dat voor hem is gemaakt. Het is niet bekend wanneer Frankrijk een beslissing gaat nemen wat betreft de inzetbaarheid van Mbappé tegen Nederland, maar het lijkt een lastminutebesluit te gaan worden.

De pijlsnelle rechtspoot liet via social media al doorschemeren dat hij wilde spelen tegen Oranje. Mbappé plaatste woensdag op Instagram namelijk een foto met daarbij het bijschrift: 'Zonder risico's geen overwinningen.'

Het officiële kanaal van de Franse voetbalbond plaatste op dezelfde dag een cryptisch bericht op X. Equipe de France deelde een foto van Mbappé met daarbij een emoji van een zandloper.

Meer nieuws

Feyenoords 'ideale opvolger van Berghuis' kan Nederland pijn doen op het EK
4
Chelsea en Tottenham hopen deal voor tiener van bijna 50 miljoen te kapen
7
Duitsland bereikt kwartfinale op het EK na bewogen avond in Dortmund
127
Voetbalprominenten spreken schande van penalty Duitsland: 'Kotsmisselijk'
56
Duitsland - Denemarken stilgelegd vanwege onweer en flinke hagelbui
27
Italiaanse media vernietigend na wanprestatie Azzurri op EK: 'Gezichtsverlies!'
29

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties