Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Beelden van dansende Geertruida zorgen voor hoop bij Feyenoord-fans

Laatste update:

Geertruida viel afgelopen vrijdag als debutant geblesseerd uit bij Nederland tegen Frankrijk (4-0 nederlaag). Volgens Kraay kampt de verdediger met een spierscheuring. De analist vertelde bij ESPN over de blessures bij Feyenoord, omdat naast Geertruida de ervaren Gernot Trauner een twijfelgeval is vanwege knieproblemen. Kraay gaf aan dat hij denkt dat Slot niet blij is. "Die heeft alles met hyperventilatie gadegeslagen. Ik denk wel dat hij heeft meegekregen dat Geertruida met een spierscheuring terug is gekomen." Wie zijn bron is werd niet duidelijk, maar Feyenoord zelf heeft nog niet officieel gecommuniceerd over de blessure van Geertruida.

Meer: De Telegraaf: Geertruida ‘wil dolgraag naar Liverpool’ en staat ook op de radar | Onmisbare kracht van Feyenoord voedt geruchten met bezoek aan Liverpool

Op een spierscheuring staat normaliter een hersteltijd van minstens zes weken, al is het door de video van Rijnmond nog maar de vraag of Geertruida daar daadwerkelijk mee kampt. Veel supporters van Feyenoord reageren dan ook opgelucht via sociale media, al lijkt een officieel bericht vanuit de club geen overbodige luxe. De vraag is echter of de Rotterdammers daar überhaupt mee komen, gezien de vernieuwde AGV-wetgeving. Bij eerdere blessures van Timber, Trauner, Sebastian Szymanski en Justin Bijlow deed de club dat wel eerder dit jaar.

Zondag speelt Feyenoord de stadsderby tegen Sparta Rotterdam. Dat duel lijkt in ieder geval te vroeg te komen voor Geertruida, die apart van de selectie traint. De nieuwe knieblessure van Trauner, die na de WK-onderbreking al drie maanden ontbrak bij Feyenoord, wordt dinsdag onderzocht. Het is voor Slot te hopen dat Marcus Pedersen (Noorwegen), Dávid Hancko (Slowakije), Marcos López (Peru) en Quilindschy Hartman (Jong Oranje) wél fit terugkeren van hun internationale verplichtingen. Voor nu lijkt het erop dat Slot tegen Sparta moet kiezen voor Neraysho Kasanwirjo of Jacob Rasmussen naast Hancko in het centrum van de defensie.

Eredivisie
Sparta Rotterdam
1 - 3
Feyenoord

Meer nieuws

Hevige speculaties bij RTV Oost: 'Gevoel zegt dat hij vertrekt bij FC Twente'
0
'Inter Miami treedt in onderhandeling en wil 'Lionel Messi-bolwerk' uitbreiden'
0
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
4
Live meepraten in de Europa League: Olympique Marseille - Atalanta
1
Live meepraten in de Europa League: AS Roma - Bayer Leverkusen
0
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
21

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties