Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

Champions League-held verlaat Real Madrid spoedig voor lucratief avontuur ruim 6.000 kilometer verderop

Laatste update:

The Athletic berichtte eerder deze maand dat Real Madrid besloten had om de koopoptie in het huurcontract van de spits te lichten. Dan zou de aanvalsleider voor een fooi van 1,5 miljoen euro de definitieve overstap maken van Espanyol naar De Koninklijke.

Real Madrid deed de aanvaller enkele weken geleden een aanbod voor een definitief contract in Santiago Bernabéu, maar het is nog maar de vraag of hij daar op ingaat. Volgens Spaanse media heeft de clubleiding niks vernomen en vermoeden zij dat Joselu naar Qatar vertrekt.

De deal bevindt zich volgens transfermarktexpert Romano in de afrondende fase. Carlo Ancelotti had de spits graag voor zijn elftal behouden, maar een nieuw hoofdstuk in Qatar is aanstaande.

Mogelijk heeft de aanstaande komst van Endrick en Kylian Mbappé een rol gespeeld in de beslissing van de Spanjaard. Het Braziliaanse supertalent en de Franse wereldaanvaller komen volgend seizoen de gelederen versterken.

Joselu's verhuurperiode een succes noemen, is een understatement. Grotendeels als invaller noteerde de routinier 17 treffers in het shirt van Real Madrid. Alleen Vinicíus Júnior (24) en Jude Bellingham (23) maakten er meer.

Het grote hoogtepunt van zijn verhuurperiode in Madrid was uiteraard de Champions League-halve finale tegen Bayern München. De spits kwam van de bank en boog in de slotfase eigenhandig een 0-1 achterstand om in een 2-1 overwinning.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Pak 50x je inzet als het Nederlands elftal de kwartfinale haalt op het EK!
0
Georges Mikautadze bereikt akkoord en staat op randje van toptransfer
40
Van Dijk wordt het niet eens met Driessen: 'Hoeven we niet met jou te bespreken
19
Van Dijk en Aké wijzen media terecht: 'Dat ging te ver, vooral richting hem'
97
België hakt tijdens toernooi knoop door over toekomst bondscoach Tedesco na EK
29
VZ Kort: Heerenveen presenteert razendsnel nieuwe keeperstrainer
77

Meer sportnieuws

Reacties