Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Been en Kwakman voorspellen spits- en nummer 10-positie Feyenoord - PSV

Laatste update:

"Ik verwacht dat Slot wel weer met Giménez in de spits zal spelen", blikt Been vooruit op de kraker tussen Feyenoord en PSV van zondagmiddag. Presentator Jan-Joost van Gangelen vraagt hem vervolgens of Giménez de spitsenstrijd nu definitief heeft gewonnen van Danilo. "Dat is moeilijk", antwoordt Been. "Maar ik vind hem agressiever, ik vind hem meer een echte spits dan Danilo. Danilo is misschien in de kleine ruimte beter, maar Giménez is wel echt alleen maar op zoek naar die goal. En het is een gozer die oorlog maakt en bezig is en weet waar het om gaat. Ik denk dat Feyenoord wel zo'n type nodig heeft."

Meer: Oude bekende in beeld bij Feyenoord om opvolger Arne Slot te worden | De Telegraaf: Geertruida ‘wil dolgraag naar Liverpool’ en staat ook op de radar

Bruggink denkt ook dat Slot er goed aan doet om met Giménez te starten, kijkend naar de achterhoede van PSV. "Hij was vorige week misschien wel de beste man op het veld. Slot was daar zelf ook best wel duidelijk over, dat hij het zo ging doen." De 21-jarige spits was dit seizoen lange tijd vooral als invaller belangrijk. Vorige week maakte hij tegen Twente zijn eerste treffer als basisspeler.

Vervolgens zoomen de analisten in op PSV, dat dit seizoen met veel verschillende basisopstellingen heeft gespeeld. "Die moeten nu ook wel eens naar een vast elftal toe gaan werken", adviseert Kees Kwakman. "Dat klinkt heel gek na de winterstop, maar ja, die hebben ook met allerlei dingen te maken gehad. Spelers die weg zijn gegaan, blessures, keuzes die Van Nistelrooij maakte... Dan had Max weer wat, dan werd Mauro (Júnior, red.) weer geschorst, dus hij moest ook steeds weer gaan wisselen. Nu moet hij, als iedereen fit blijft, kijken naar een vast elftal. Ik denk dat ook in die opstelling duidelijkheid en stabiliteit het beste is voor PSV."

Als het aan Kwakman ligt, staat Joey Veerman zondagmiddag opnieuw in de basis. De middenvelder moest in januari meerdere keren genoegen nemen met een reserverol, maar mocht het vorig weekend tegen Go Ahead Eagles (2-0 winst) weer vanaf de eerste minuut laten zien. "Ik zou hem op de nummer 10-positie plaatsen", aldus Kwakman. "Ik denk dat Sangaré en Veerman samen als verdedigend middenveld te kwetsbaar is. Dus die combinatie zou ik zondag niet doen, in zo'n grote wedstrijd."

Eredivisie
Feyenoord
2 - 2
PSV
Wie vind jij een betere spits?

Meer nieuws

Santiago Gimenez daadwerkelijk in beeld in top van de Premier League
31
VZ Kort: Parma keert na drie seizoenen terug in Serie A
77
Manchester United hakt knoop door over toekomst Erik ten Hag
38
Plottwist: Bayern München krijgt derde afwijzing in zoektocht naar trainer
38
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Malen en Maatsen trekken extra profijt uit Champions League-zege op PSG
9

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties