Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Been hoopt op kans voor wisselspeler tegen Argentinië: 'Ik zou voor hem kiezen'

Laatste update:

Wanneer presentator Milan van Dongen vraagt of Been het liefst Steven Bergwijn in de spits en Gakpo op 10 ziet, begint Been plotseling zijn betoog over Berghuis. "Ik zou te allen tijde spelen met Gakpo en Depay en dan mijn vriend Berghuis erachter. Die heeft zoveel kwaliteiten, ook tussen de linies, daar liggen met name heel veel ruimtes. Zijn eerste aanname is heel goed, hij heeft een schot uit de tweede lijn en het vermogen om diep te lopen. Daar liggen ook weer mogelijkheden voor het Nederlands elftal."

In de afgelopen drie wedstrijden koos Van Gaal voor Davy Klaassen achter de spitsen. Been lijkt die keuze niet te begrijpen. "Mijn optiek zou zijn om te kiezen voor drie echte aanvallers. Dat zijn in dit geval Depay, Berghuis en Gakpo. Voor de rest zou ik kiezen voor controle, want je backs gaan ook komen. Maar ik zou zeker voor Berghuis kiezen." Naast Frenkie de Jong zou Been Marten de Roon achter Berghuis opstellen om het middenveld te completeren.

Waar Berghuis in het eerste groepsduel met Senegal (0-2 winst) nog kon rekenen op een basisplaats, moest hij tegen Ecuador (1-1) en Qatar (2-0 winst) genoegen nemen met een rol als invaller. Tegen de Verenigde Staten kwam de linkspoot helemaal niet in actie. Afgaande op de vermoedelijke opstelling van het Algemeen Dagblad kiest Van Gaal vrijdagavond tegen Argentinië voor Gakpo op 10 en Bergwijn in de spits.

FIFA World Cup
Nederland
2 - 2
Argentinië
Moet Steven Berghuis een basisplek krijgen tegen Argentinië?

Meer nieuws

Dorstige Dortmund-fans vallen met hun neus in de boter na briefje van Marco Reus
0
Besiktas kent ondanks late goal slechte generale voor finale tegen Trabzonspor
4
Atalanta heeft Champions League-ticket 4 dagen voor Europa League-finale binnen
7
Live meepraten in de Serie A: Torino - AC Milan
0
Live meepraten in de Keuken Kampioen Play-Offs: ADO Den Haag - De Graafschap
5
FC Emmen verrast met zege op FC Dordrecht en speelt halve finale tegen NAC Breda
34

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties