Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Been is kritisch op drie starters bij Feyenoord, maar ziet ook lichtpuntje

Laatste update:

Feyenoord is Cyriel Dessers en Bryan Linssen kwijt, hetgeen voelbaar is. "Ik heb nog niet gezien dat Danilo de vervanger voor een van de spitsen is", aldus Been. "Je hebt een spits nodig die goals maakt. Danilo kreeg één geweldige kans na het fantastische steekballetje van Fredrik Aursnes, maar als je er eerlijk naar kijkt dan is het allemaal net te weinig." Danilo schoot bij de uitgelezen kans met links op de voeten van doelman Anthony Lopes.

"Dit was eigenlijk zijn momentje in deze wedstrijd", aldus Been. "Meevoetballend vond ik hem ook niet altijd even gelukkig, maar dit zijn momentjes om in ieder geval je goal te maken. Maar spitsen zijn natuurlijk altijd afhankelijk van de rest van het elftal, en dat was vandaag ook benedenmaats. Maar ik keek ook naar zijn aannames, kaatsen, en dat kan ook allemaal nog beter."

Los van centrumspits Danilo konden ook de vleugelspitsen geen potten breken. Invaller Alireza Jahanbakhsh, door sommigen al afgeschreven bij Feyenoord, kon Been wél bekoren. "Vandaag maakte hij een positievere indruk op mij dan Dilrosun en Walemark, die ik weer helemaal niet gezien heb vandaag. Jahanbakhsh viel positief in. Die liet zien dat hij er ook nog is. Hij was bedrijvig, werkte hard en ondernam iets. Het was niet allemaal even gelukkig."

Dat het publiek in De Kuip niet dolenthousiast reageerde bij de invalbeurt van de Iraniër, begrijpt Been wel. "Er is een bepaald verwachtingspatroon van de Jahanbakhsh van AZ. En ik weet wel dat dat een X-aantal jaar geleden is, maar vorig jaar hebben wij die Jahanbakhsh natuurlijk absoluut niet gezien."

Meer nieuws

Vermoedelijke opstelling PSV: Luuk de Jong op jacht naar topscorerstitel
4
Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
2
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties