Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Been laat door verlies op Sclessin na om Belgische koppositie te pakken

Laatste update:

Genk-trainer Been koos ervoor om Glynor Plet, ondanks zijn uitstekende invalbeurt zaterdag tegen Sporting Lokeren, niet in de basiself te posteren. De oefenmeester kon daarnaast geen beroep doen op ex-RKC Waalwijk-aanvaller Benjamin De Ceulaer, terwijl ex-Feyenoorder Thomas Buffel wel mocht starten van Been. Genk was nog ongeslagen in de play-offs, maar in de drie voorgaande wedstrijden (tegen Anderlecht, Zulte Waregem en Lokeren) kreeg het telkens het openingsdoelpunt om de oren. Dat gebeurde ook nu, via Standard-middenvelder Yoni Buyens, die zijn actie zelf opzette en deze met een volley afrondde.

Met die 1-0 ging Standard ook rusten en Buyens had dus zijn aandeel, maar de grote man was doelman Eiji Kawashima. Zeker na de treffer was Genk veel beter en de sluitpost uit Japan hield zijn ploeg keer op keer op de been. In het tweede bedrijf, even nadat Standard-verdediger Kanu ontsnapte aan een rode kaart na een smerige overtreding op Jelle Vossen, werd het 2-0 via een vrije trap van Paul José Mpuku. Onmiddellijk na de tweede treffer werd Plet het veld ingebracht, maar veel kon de van FC Twente gehuurde spits dit keer niet uitrichten. Michi Batshuayi maakte er zelfs nog 3-0 van.

-

Meer nieuws

Wesley Sneijder geeft live op tv subtiele hint aan Ajax: 'Hoe langer het duurt…'
10
Marcus Thuram heeft via Instagram uiterst opmerkelijk verzoek aan Inter-fans
2
Live meepraten in de Champions League: Bayern München - Real Madrid
34
Matthijs de Ligt ontbreekt in basisopstelling Bayern; wel plaats voor Mazraoui
14
Ancelotti zet Camavinga verrassend genoeg op de bank tegen Bayern
22
Donkere wolken boven Arnhem: licentiecommissie stelt Vitesse nieuwe deadline
78

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties