Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Been met Genk door gehaktmolen, ook Anderlecht laat koppositie liggen

Laatste update:

Oostende - Racing Genk 4-0
Runner-up Genk leed zaterdag zijn tweede nederlaag op rij, want voor de interlandperiode verloor men met 0-1 bij Anderlecht. De Smurfen werden op het matige veld van het Albertparkstadion compleet weggespeeld door de Kustjongens, die na een kwartier op voorsprong kwamen. Laurent Depoitre kopte van dichtbij raak, na een voorzet van Jordan Lukaku, de broer van Everton-aanvaller Romelu. Nyasha Mushekwi verzorgde na twintig minuten de 2-0 door een kopduel te winnen en Oostende bleef maar aanvallen; Genk was helemaal nergens. Na het halfuur ging de storm even liggen, maar de gasten kregen nog voor rust een derde doelpunt om de oren.

Doelman László Köteles verkeek zich op een hoge hoekschop en hierdoor kon linksback Niels De Schutter de 0-3 voor zijn rekening nemen. Oostende zat op rozen en Genk liet behoudens enkele halve aanvallen niets zien. Na een uur tekende Yohan Brouckaert vanaf elf meter voor de 4-0 en Genk had nog geluk dat Depoitre even later de bal tegen de paal gleed, in plaats van in het doel. Het doel van Köteles was ook in de tweede helft een schiettent, maar vaker dan vier keer werd er niet gescoord. Genk zal donderdag tegen Kiev anders voor de dag moeten komen.

Charleroi - Anderlecht 2-1
Anderlecht had voor het eerst dit seizoen aan kop kunnen komen, maar slaagde dus net als Genk niet in die opzet. In een draak van een eerste helft gebeurde er vrijwel niets. David Pollet mikte voor het eerst tussen de palen: zijn schotje rolde na acht minuten via de voet van Chancel Mbemba naast. De thuisploeg had in het eerste kwart het initiatief, maar hierna viel er in het eerste bedrijf lang niets meer te bleven. Op slag van rust had Charleroi wellicht op voorsprong kunnen komen, maar Neeskens Kebano's schot werd gepareerd door Silvio Proto.

Drie minuten na rust kwam Charleroi wel op 1-0: Danijel Milisevic haalde de achterlijn en bediende Pollet, die de verste hoek vond met een lekker schot. Guillaume Gillet gaf Anderlecht een kwartier voor tijd nieuwe hoop door een voorzet met een halve volley af te ronden, maar de gasten slaagden er niet in om de gelijkmaker nog af te dwingen. Demy de Zeeuw stond 65 minuten op het veld; Bram Nuytinck kwam niet in actie.

-
Denk jij dat John van den Brom het seizoen afmaakt bij Anderlecht?

Meer nieuws

Özil doet harde toezegging als Tottenham niet verliest van Manchester City
0
'Lewandowski wint Ballon d'Or mogelijk alsnog door onderzoek naar winst Messi'
5
Nieuwe details over bizarre rel bij NAC: 'Van Hooijdonk wast handen in onschuld'
6
Real Madrid zet deur naar uitgang wagenwijd open voor Modric, die niet wil gaan
11
Farioli wordt in aanloop naar PSG-thuis gevraagd naar toekomst bij Ajax
4
LaLiga-president Javier Tebas bevestigt komst Kylian Mbappé naar Real Madrid
32

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties