Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Been toont fraaie statistiek Stengs: 'Houd hem nou met beide benen op de grond'

Laatste update:

"Ik vond dit wel een interessante statistiek. Hij staat in dit lijstje boven Modric, Rakitic en Kvaratskhelia", zegt Been bij De Eretribune op ESPN. "Ho, houd die Stengs nou een beetje met beide benen op de grond", reageert presentator Jan Joost van Gangelen.

Been is echter onder de indruk. "Nou, we dachten op het begin dat hij een aanloop nodig had, aangezien hij niet al te veel kansen bij Royal Antwerp en bij OGC Nice creëerde. Nu merk je toch dat hij zijn draai bij Feyenoord begint te vinden in het systeem van Arne Slot. Als rechtervleugelaanvaller óf op de nummer 10-positie denk ik dat hij op dit moment toch het verschil voor Feyenoord kan maken."

Van Gangelen geeft vervolgens aan dat Stengs hem qua postuur ietwat deed denken aan Georginio Wijnaldum in zijn periode bij Feyenoord. "Die zag je toen voetballen in dat grote wapperende shirt met dat ielige lichaampje. Dat had ik bij Stengs ook altijd wel een beetje, maar hij is ook wel een gozer geworden."

"Hij geeft zelf aan dat hij volwassen aan het worden is", geeft Been aan. "Hij komt nu op een leeftijd (24, red.) dat dit ook wel een keertje mag. Dan zie je dat hij voor Feyenoord een absolute meerwaarde is."

Stengs toonde zijn klasse woensdagavond in het gewonnen Champions League-duel met Lazio meerdere keren. Zo gaf hij een fraaie assist bij de afgekeurde openingstreffers van Santiago Gimenez en bediende hij Ramiz Zerrouki later bij de 2-0. De creatieveling, die door bondscoach Ronald Koeman werd opgenomen in de voorselectie voor de interlandperiode in november, ziet dat hij groeit na een wat moeizaam begin.

"In de beginfase van het seizoen was ik niet honderd procent fit en liep het stroef met het team en mijzelf. Ik had geen voorbereiding met wedstrijden gespeeld zoals de meeste van mijn ploeggenoten. Toen heb ik de knop omgezet. Ik weet welke kwaliteiten ik bezit en ben gewoon keihard blijven doorwerken. Voor mijn gevoel zit ik nu zelfs boven m'n beste niveau bij Antwerp. Steeds meer acties lukken, de eindpass komt aan, het voor de goal komen en scoren gaan beter en dus zie ik een verbetering ten opzichte van vorig seizoen."

Gecreëerde kansen in de Champions League
1. Calvin Stengs (Feyenoord) 14
2. Luka Modric (Real Madrid) 12
3. Ivan Rakitic (Sevilla) 11
4. o.a. Khvicha Kvaratskhelia 10
Julián Alvarez (Manchester City

Champions League
Feyenoord
3 - 1
Lazio

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties