Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Been ziet één lichtpunt bij 'heel matig' Ajax: 'Gaan we nog vaak van genieten'

Laatste update:

Been stelt op verzoek van De Telegraaf zijn team van de week samen en kiest in het doel voor Feyenoord-sluitpost Justin Bijlow. "Ik zie hem als de beste Nederlandse keeper in de Eredivisie", zegt Been. De defensie van zijn elftal bestaat uit Glenn Bijl (FC Emmen), Riechedly Bazoer (Vitesse), Pawel Bochniewicz (sc Heerenveen) en Jayden Oosterwolde (FC Twente). Het middenveld bestaat uit Joey Veerman (sc Heerenveen), Pablo Rosario (PSV) en Antony (Ajax).

"In een heel matig Ajax - vooral na de rode kaart voor Nico Tagliafico - was hij degene die toch dreigend en bepalend was. Van hem gaan we dit seizoen nog vaak genieten", concludeert de analist na de nipte overwinning van Ajax op Het Kasteel. In de voorste linie heeft Been een plek ingeruimd voor Steven Berghuis. De aanvoerder van Feyenoord was met twee doelpunten van zeer grote waarde in het met 0-2 gewonnen uitduel met PEC Zwolle. "Berghuis was bij Feyenoord weer bepalend met twee goals. Hij kan iets creëren en maakt ook zelf makkelijk zijn goals."

"Daarmee is hij van enorme meerwaarde voor de ploeg. Mocht hij nog vertrekken, scheelt dat zo vijftig procent in de dreiging die Feyenoord heeft. Steven is echt een belangrijke pion", stelt Been vast. Verder bestaat zijn aanval uit Silvester van der Water (Heracles Almelo) en Georgios Giakoumakis, die zijn debuut bij VVV-Venlo opluisterde met drie doelpunten in het met 3-5 gewonnen duel met FC Emmen. "Wanneer je bij je entree in de Eredivisie driemaal weet te scoren is dat knap. Doe je dat in dienst van VVV-Venlo, in een lastige uitwedstrijd bij FC Emmen, dan is dat nog knapper."

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
118
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties