Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Beerens moet na twee seizoenen spullen pakken in Berlijn

Laatste update:

Hertha trok Beerens in de zomer van 2014 voor circa anderhalf miljoen euro aan: hij verliet AZ voor een driejarig contract bij de club uit de hoofdstad. In zijn debuutseizoen kwam de Nederlander nog veelvuldig aan bod en was hij goed voor vier goals, maar dit seizoen speelde hij alleen in augustus en september enkele wedstrijden voor de Berlijnse formatie.

Pal Dárdai heeft Beerens niet nodig voorin en de prestaties lijden daar niet onder: Hertha BSC staat zeer knap vierde. Er komt Europees voetbal aan voor de club, maar Beerens zal daar geen deel van uitmaken. Hij moet op zoek naar nieuw emplooi, want Hertha wil geen derde seizoen meer met hem in. Ook Valentin Stocker, Ronny, Sascha Burchert, Jens Hegeler en Johannes van den Bergh moeten vertrekken.

Denk je dat er Eredivisieclubs zijn die Roy Beerens goed kunnen gebruiken?

Meer nieuws

Meerdere Italiaanse spelers trappen in nepaanbiedingen uit Saudi-Arabië
0
Arne Slot ziet na Pepijn Lijnders tweede Nederlander vertrekken bij Liverpool
5
'Verdediger van PEC kan fraaie overstap maken naar LaLiga of Premier League'
4
'Ik weet dat Christian Eriksen nog steeds een fijn gevoel heeft bij Ajax'
12
Luciano Spalletti betrekt 4 legendes om EK-titel met Italië te prolongeren
11
Arsenal wil voorhoede versterken en denkt aan verkopen van man van 50 miljoen
34

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties