Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Beest in wording' verlaat Eredivisie: 'Hij heeft iets van Zlatan Ibrahimovic'

Laatste update:

"Hij heeft iets van Zlatan Ibrahimovic", verzekerde Amrabat zelfs. "Hij is technisch, groot." Janssen: "Hij kan met links schieten, hij kan met rechts schieten. Hij mist alleen nog een beetje power", oordeelde de oud-middenvelder. Amrabat denkt dat daar in Italië snel verandering in zal komen. "Hij gaat nu zijn grenzen verleggen. Hij gaat bij Atalanta keihard trainen. Dat wordt een beest, geloof me."

Presentator Sjoerd van Ramshorst stond er even bij stil dat Amrabat een vergelijking trok met Ibrahimovic qua potentie. "We kenden Zlatan uit zijn periode bij Ajax en toen ging hij naar Italië…", repliceerde de aanvaller van Al-Nassr. "Lammers heeft er wel wat van weg. Groot, technisch." Lammers kwam mede door een verhuurperiode aan sc Heerenveen en blessureleed tot slechts 29 officiële duels in het eerste elftal van PSV en wist daarin zes keer te scoren.

Lammers wordt bij Atalanta teamgenoot van Oranje-internationals Marten de Roon en Hans Hateboer, die al lange tijd indruk maken in Bergamo. Atalanta werd de afgelopen twee seizoenen knap derde in de Serie A en reikte afgelopen seizoen bij het debuut in de Champions League zelfs tot de kwartfinale. Daarin was Paris Saint-Germain in Lissabon op het nippertje net te sterk.

PSV heeft Eran Zahavi als vervanger aangetrokken. Janssen vroef zich af wat PSV als topclub moet met een spits die over twee jaar geen geld meer oplevert. Daar was Amrabat het niet mee eens. "PSV heeft zo veel jonge aanvallers. Prima om een ervaren jongen erbij te halen. Met spelers als Donyell Malen en Cody Gakpo hebben ze genoeg potentie om een keer twintig miljoen euro te verdienen."

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
7
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
15
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties