Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV aast op Eredivisiespeler en denkt aan transfersom van 1,5 à 2 miljoen euro

Laatste update:

Saibari lijkt nog een seizoen bij PSV te blijven, zo meldt Elfrink. De aanvallend ingestelde middenvelder beschikt nog over een contract tot medio 2028, maar kan daar nog een seizoen aan toevoegen.

Meer: Joey Veerman deelt selfie met Liverpool-icoon die hij op Ibiza maakte

De kans dat Veerman nog een jaar in Eindhoven blijft, is een stuk kleiner. PSV wil het contract van de spelverdeler al langere tijd verlengen, maar Veerman heeft nog geen aanbieding geaccepteerd en lijkt na dit seizoen klaar voor een vervolgstap in zijn carrière.

Saibari en Veerman zijn niet de enige spelers waar PSV graag langer mee verder wil. Ook wil de aanstaand landskampioen zich graag langer binden aan Mauro Júnior, Olivier Boscagli, André Ramalho, Walter Benítez en Jordan Teze. Elfrink meldt dat voor vrijwel alle spelers deze zomer belangstelling zal zijn van andere clubs.

PSV wil zich deze zomer ook gaan versterken en kijkt rond bij andere clubs. Door het winterse vertrek van Yorbe Vertessen en de blessuregevoeligheid van Noa Lang zit trainer Peter Bosz sowieso dun in zijn buitenspelers. Bovendien gaan de geruchten dat Hirving Lozano deze zomer alweer gaat vertrekken uit het Philips Stadion.

Daarom aast de club nog steeds op Couhaib Driouech. De buitenspeler van Excelsior stond deze winter ook al in de belangstelling van zowel PSV als Feyenoord, maar beide clubs hapten destijds niet.

Nu hebben de Eindhovenaren Driouech nog altijd op het oog, maar denkt het aan een veel langere transfersom dan in de winter, naar verluidt rond de anderhalf à twee miljoen euro. De aanvaller raakte geblesseerd aan zijn hamstring, maar is eerder hersteld van verwacht en kan wellicht dit seizoen nog zijn rentree maken.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste PSV-nieuws? Word nu lid van het PSV Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
2
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
12
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties