Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Begeerde back wil naar Madrid; United bereid om hoofdprijs te betalen'

Laatste update:

Het lijkt uitgesloten dat Danilo in de zomer bij FC Porto zal blijven en dus is Barcelona kansloos; de Catalanen mogen in de aankomende transferperiode echter nog geen nieuwe spelers halen. Het Portugese Record claimt dat United de belangrijkste kandidaat is om de 23-jarige Danilo binnen te halen, omdat de Engelsen bereid zouden zijn om de gelimiteerde afkoopsom die in het contract van de back staat op tafel te leggen. Die afkoopsom bedraagt liefst vijftig miljoen euro.

De Engelse tabloids hebben de berichtgeving van Record overgenomen, maar de vraag is of Louis van Gaal echt zo veel geld zal willen betalen voor een vleugelverdediger. Marca gelooft er in ieder geval niets van en heeft juist begrepen dat Real de belangrijkste kandidaat is om Danilo binnen te halen. De Champions League-houder is niet bereid om vijftig miljoen euro te betalen, maar denkt dat er voor een bedrag tussen de 20 en 25 miljoen euro al zaken gedaan kunnen worden.

Danilo heeft volgens de grootste sportkrant van Spanje zijn zinnen gezet op een overgang naar Real, waar hij zijn landgenoten Marcelo en Lucas Silva zou tegenkomen. De rechtsback moet worden gezien als een mogelijke opvolger van Alvaro Arbeloa, die inmiddels 32 jaar oud is en baalt van zijn gebrek aan speelminuten. Het valt niet uit te sluiten dat Arbeloa na dit seizoen zal vertrekken uit het Santiago Bernabéu en Danilo zou dan een goede vervanger kunnen zijn.

Danilo is goed genoeg voor de Europese top

Meer nieuws

Gullit en Davids loven één Oranje-international: 'Geweldig, hij is heel goed!'
0
VZ Team van de Week: Feyenoord hofleverancier na afscheidswedstrijd Arne Slot
8
Ex-PSV'er en 46-voudig international van Oranje overweegt te stoppen
9
Jeremie Frimpong verrast teamgenoten Bayer Leverkusen met bijzonder cadeau
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die dinsdag kans maken
10
Bayern München komt in zoektocht naar opvolger Tuchel uit in Premier League
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties