Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Begeerde De Ligt maakt intern bij Ajax vertrekwens kenbaar'

Laatste update:

De vermeende mededeling van De Ligt is een hard gelag voor Ajax, dat in de Oranje-international een van de pijlers voor de komende voetbaljaargang ziet. De Ligt, die met zijn zaakwaarnemer Barry Hulshoff een samenwerking met Mino Raiola is aangegaan, heeft een contract tot de zomer van 2021 en trainer Erik ten Hag wil de tiener absoluut niet kwijt.

De Ligt debuteerde nog geen twintig maanden geleden, in september 2016, in de hoofdmacht van Ajax. Vanaf eind februari 2017 was de verdediger niet meer uit de basis weg te denken en een maand later maakte hij bovendien zijn debuut in het Nederlands elftal. Ook dit seizoen is hij een belangrijke kracht voor Ajax, dat echter wederom naast alle prijzen greep.

Ajax moet nu bepalen of men De Ligt tegen zijn zin in Amsterdam wil houden. De centrale verdediger wordt al maanden door clubs als Bayern München, Tottenham Hotspur, Manchester City en Barcelona in de gaten gehouden. De Amsterdamse club zou, volgens buitenlandse media, een vraagprijs van minimaal 55 miljoen euro hanteren. Onana is net als De Ligt teleurgesteld over afgelopen seizoen en ziet, vooralsnog, te weinig perspectief voor nog een jaar Ajax.

Matthijs de Ligt is klaar voor een buitenlandse club

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
2
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
12
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties