Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Beging Danny Makkelie kapitale inschattingsfout? 'Dit is een strafschop'

Laatste update:

Scheidsrechter Danny Makkelie was er direct van overtuigd dat er geen overtreding gemaakt werd door de verdediger van Ajax. Hulp van de VAR werd dan ook niet ingeroepen. "Ik moet zeggen: ik moet Makkelie een compliment geven", zegt Been in eerste instantie. "Die heeft enorm veel door laten gaan in deze wedstrijd, waar het halve dingetjes waren. Daar heb ik niet zo'n probleem mee. Ik vind dat hij echt goed gefloten heeft."

Toch is Been kritisch over het moment tussen Martínez en Dessers. De verdediger van Ajax had vlak daarvoor de bal afgepakt bij de spits van Feyenoord en zocht hem vervolgens nogmaals op. "Dit vind ik dus totaal geen intentie om een bal te spelen, als je dat bedoelt, tja...", aldus Been. "Kijk, hij zoekt hem gewoon op. Dit is een overtreding, binnen de zestien, dan zou je kunnen zeggen: dit is een strafschop." Van Dongen denkt dat de VAR een eventueel gegeven strafschop nooit zou hebben teruggedraaid. "Dat denk ik ook niet, nee", zegt Been. Vink lijkt het ermee eens te zijn en zegt: "Ze zullen niet zo snel een penalty hiervoor geven, maar dit is gewoon totaal onnodig."

Had Cyriel Dessers een penalty verdiend?

Meer nieuws

Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
0
Klopp meldt zich op Instagram met prachtige afscheidsvideo voor Liverpool-fans
2
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Arne Slot wacht emotionele middag in De Kuip
2
'Real Madrid gaat contracten van 2 absolute grootheden verlengen'
10
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties