Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Begrip voor Overmars: 'Ik had Sinkgraven ook gehaald als ik de kans had'

Laatste update:

De negentienjarige middenvelder had in Friese dienst pas 35 competitiewedstrijden gespeeld en heeft dus zeker niet de ervaring waar Ajax zo naar snakt. "Maar de keuze voor Daley begrijp ik wel heel goed", zegt verdediger Ricardo van Rhijn in gesprek met NUsport. "Ik had hem ook gehaald als ik de kans had, ik ben blij dat hij er is."

Eerder op de zaterdag liet Aad de Mos nog weten dat hij daar heel anders over denkt: hij begrijpt niet dat Ajax Sinkgraven heeft aangetrokken. "Ajax blijft maar roepen dat het zoveel talent heeft, maar is iedere debutant meteen een talent? Als je Sinkgraven haalt voor zeven miljoen euro, dan is dat een diskwalificatie van je jeugdopleiding", zei de analist in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Die kun je dan beter meteen opdoeken."

Zou jij Daley Sinkgraven hebben gehaald, als je Marc Overmars was?

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
2
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
12
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties