Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Begrip voor wissel tijdens Ajax - Sporting Portugal: 'Dat was achteraf goed'

Laatste update:

"Het was mijn eerste overtreding, maar misschien wel een beetje dom. Ik denk dat ik hem beter voor me had kunnen houden. Bij die tweede overtreding hield ik in, dus ik denk dat het wel terecht is dat de scheidsrechter geen tweede gele kaart gaf. Het is achteraf goed dat ik daarna gewisseld werd, om het risico te voorkomen dat je geschorst wordt", geeft Schuurs te kennen voor de camera van RTL7. Hij leverde een assist bij het derde Ajax-doelpunt van David Neres. "Ik was blij dat hij scoorde, want dan heeft mijn pass meer waarde."

Tegelijkertijd rekende Schuurs zichzelf de gelijkmaker van Sporting - in de eerste helft aangetekend door Nuno Santos - enigszins aan. "De rechtsbuiten gaf die bal en die viel een beetje tussen Nous (Mazraoui, red.) en mij in. Daarna tikte hij de bal een beetje gelukkig in. Bij een voorzet moet je altijd je tegenstander voelen. Maar die bal werd aangeraakt, waardoor die achter ons viel. Natuurlijk moet je soms ook zeggen dat het een goede assist was, maar uiteindelijk kijk ik toch meer naar mezelf."

"Zes uit zes, dat is wat wilden en dat hebben we compleet gemaakt. Daar ben ik heel blij mee. Ik ben blij met mijn assist, maar je moet altijd kritisch zijn en kijken naar tegengoals of andere duels", zo vat Schuurs het duel met Sporting voor hem samen. Ook Ryan Gravenberch toont zich in gesprek met Ajax TV blij met de perfecte score in de groepsfase van de Champions League. "Ik ben trots op het team dat we dit hebben bereikt, dat we achttien punten uit zes wedstrijden hebben gehaald, en dat we ons goede spel hebben laten zien in al die wedstrijden."

"Ik had een beetje mixed feelings; vandaag ging het wel goed, ik begon ook goed aan de groepsfase, daarna ging het iets minder, nu weer beter. Wat dat betreft ben ik tevreden", zo is Gravenberch tegelijkertijd kritisch op zijn eigen spel. "Het voelt super, we hebben geschiedenis geschreven, dat voelt altijd goed. Voelen we ons onoverwinnelijk? Dat wil ik niet zeggen, maar we staan er als team wel goed voor."

-

Meer nieuws

PEC Zwolle verslaat Heracles Almelo en passeert 'magische grens' van 34 punten
0
AZ kan vierde plek bijna niet meer ontlopen na geflatteerde zege op NEC
7
FC Eindhoven weet ook niet van Telstar te winnen in Keuken Kampioen Divisie
0
Live meepraten in de Premier League: Tottenham Hotspur - Arsenal
3
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
15
Wie is de Italiaanse idealist die mogelijk de nieuwe trainer wordt van Ajax?
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties