Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Beiden waren dicht bij de Ballon d'Or, het zal nooit meer gebeuren'

Laatste update:

Neuer werd vorig jaar onder meer landskampioen met Bayern, won het WK in het Brazilië met Duitsland en valt tegenwoordig op door als een soort libero te spelen. Zijn inspanningen ten spijt, de journalisten, voetballers en bondscoaches kozen ervoor om Neuer niet hoger dan de derde plaats te laten eindigen. "Oliver Kahn heeft het geprobeerd, Manuel nu ook. Beiden waren dicht bij de Ballon d'Or, het zal waarschijnlijk nooit meer gebeuren dat een doelman wint", zo concludeert Weidenfeller.

Weidenfeller, die al jaren tot het keepersgilde van Borussia Dortmund behoort, vindt het jammer voor Neuer. "Hij heeft geweldig gepresteerd. Als keeper heb je niet dezelfde status als een veldspeler, en helemaal als je moet opboksen tegen spelers als Cristiano Ronaldo. Hij is een merk. Manuel had geen schijn van kans." Ronaldo kreeg 37,66 procent van de stemmen. Messi eindigde met 15,76 procent op de tweede plaats en Neuer pakte met 15,72 procent het brons.

Manuel Neuer verdiende de Ballon d'Or

Meer nieuws

Zoon van Peter Bosz gaat in de Eredivisie aan de slag als hoofdscout
0
Dumfries reageert via Instagram op veelbesproken actie tijdens kampioensfeest
0
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Boschker stopt als keeperstrainer Twente en wil door in opvallende nieuwe rol
15
Trainer AEK Athene is helemaal de weg kwijt en grijpt official bij de strot
6
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties