Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bejegende Moussa Marega haalt op Instagram hard uit: 'Vá se foder'

Laatste update:

Op Instagram haalt Marega zijn gram richting de supporters van Vitória en de arbitrage onder leiding van Luis Godinho. Hij begeleidt zijn bericht met twee foto's: een waarop hij beide middelvingers opsteekt naar het publiek, en een andere waarop hij op het punt staat om demonstratief naar zijn arm te wijzen. "Tegen de idioten die naar het stadion zijn gekomen om racistische dingen te roepen, zou ik willen zegen: vá se foder", schrijft Marega. Het begrip vá se foder betekent ongeveer hetzelfde als het Engelse fuck you.

De aanvaller vervolgt zijn bericht op cynische wijze. "Ook wil ik de arbitrage bedanken voor het feit dat ze me niet hebben verdedigd, en mij een gele kaart gaven omdat ik mijn huidskleur verdedig. Ik hoop jullie nooit meer op een voetbalveld tegen te komen. JULLIE ZIJN EEN SCHANDE!" Toen Marega kuipstoelen naar zich toegeworpen kreeg, reageerde hij op gevatte wijze door er een op te pikken en op zijn hoofd te zetten. Dat kon volgens de arbitrage niet door de beugel: de aanvaller kreeg er een gele kaart voor.

De racistische uitingen bleven na zijn doelpunt aanhouden. Vanaf de tribunes daalden oerwoudgeluiden neer op het veld en daar had Marega, nota bene ex-speler van Vitória, na 68 minuten spelen genoeg van. Hij verliet het veld, ondanks verwoede pogingen van zijn ploeggenoten om hem binnen de lijnen te houden. Marega liet met twee duimen naar beneden duidelijk blijken wat hij van het publiek vond en was hevig geëmotioneerd. Trainer Sérgio Conceição koos ervoor om de aanvaller te vervangen door Wilson Manafa.

-

Meer nieuws

Matthijs de Ligt ontbreekt in basisopstelling Bayern; wel plaats voor Mazraoui
11
Ancelotti zet Camavinga verrassend genoeg op de bank tegen Bayern
17
Donkere wolken boven Arnhem: licentiecommissie stelt Vitesse nieuwe deadline
55
Bondscoach België hakt definitief knoop door over EK-deelname Thibaut Courtois
11
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
21
Zoon van Peter Bosz gaat in de Eredivisie aan de slag als hoofdscout
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties