Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bekend dilemma dient zich aan voor Ndayishimiye na interesse van Bayern

Laatste update:

Naar verluidt wil Bayern de rappe Ndayishimiye 'per direct' overnemen van NEC. Hij wordt aanvankelijk gehaald voor het tweede elftal, dat uitkomt op het derde niveau in Duitsland. De technische buitenspeler, die ook uit de voeten kan op het middenveld, heeft een contract tot medio 2021. Nadat hij vorig jaar overkwam van Anderlecht, was Ndayishimiye goed voor 27 officiële wedstrijden en zes doelpunten.

Ndayishimiye verkoos NEC vorig jaar boven clubs als Juventus, Liverpool en AS Monaco, omdat hij alleen in Nijmegen kon aansluiten bij het eerste elftal. Het is dan ook de vraag of hij zal ingaan op de interesse uit Beieren. "Het is een gerucht, meer nog niet", verzekert hij. "Het is natuurlijk wel een mooi compliment, fijn om te horen, maar het gaat alleen nog om belangstelling. Momenteel is het niet concreet, dus ik maak me er niet zo druk om. Ik blijf me focussen op de voorbereiding."

"Ik heb gehoord over de interesse, al voordat het in het nieuws kwam", voegt de aanvaller van de club uit de Keuken Kampioen Divisie eraan toe. "Maar ik houd me er niet zo mee bezig. Er zullen ook wel andere clubs interesse hebben. Zolang het niet concreet is, bemoei ik me er niet mee. Ik ben nog jong, heb nog veel te leren. Dit seizoen kan het alleen maar beter gaan voor mij. Ik wil blijven groeien."

Doet Trésor Ndayishimiye er goed aan om naar Bayern München te gaan?

Meer nieuws

Kraay jr. weet wie Joey Veerman moet opvolgen bij PSV: 'Heel gewaagd, maar...'
7
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
11
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
10
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
54
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
82

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties