Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bekende naam uit het tennis baalt enorm van Gerard Piqué

Laatste update:

Drievoudig grandslamwinnaar Stan Wawrinka heeft zijn ongenoegen geuit tegenover Gerard Piqué. De 38-jarige tennisser neemt momenteel namens Zwitserland deel aan de groepsfase van de Davis Cup Finals. Het landentoernooi werd de afgelopen jaren georganiseerd in samenwerking met Kosmos Tennis, dat eigendom van Piqué is.

Piqué investeerde vijf jaar geleden flink in het landentoernooi en sinds de toetreding van Kosmos onderging het evenement een enorme metamorfose. Het leidde al tot flink wat kritiek. Spelers beweerden dat de charme steeds meer aan het verdwijnen was door de nieuwe opzet. Wawrinka, de huidige nummer veertig van de wereld, spreekt zich nu ook uit. Waar Davis Cup-wedstrijden vroeger thuis en uit werden afgewerkt, wordt de groepsfase nu enkel in Manchester gespeeld, waardoor Zwitserland het in een nagenoeg leeg stadion tegen Frankrijk opneemt.

Doordat topspelers het toernooi regelmatig overslaan, komen er nog amper bezoekers op de Davis Cup af. Het landentoernooi ging in 2018 eigenlijk een samenwerking voor 25 jaar aan met Kosmos Tennis. Begin dit kalenderjaar werd echter bekendgemaakt dat de David Cup de samenwerking met het bedrijf van Piqué al na vijf jaar gaat beëindigen. Het gebrek aan support deed zich voelen, daar Wawrinka zijn enkelpartij van de Fransman Ugo Humbert met 4-6, 4-6 verloor.

Meer nieuws

Parool ontdekt 'mysterie' bij Ajax: Louis van Gaal is géén lid
6
Perez is dodelijk: 'Hij is heel blij met zichzelf, maar zit op de bank'
20
Berghuis had vlak voor rode kaart ruzie met ballenjongen: 'Hoe verzin je dit?'
43
Hoe een Efteling-kok in de voorronde van de Champions League belandde
2
'Het zou fijn zijn als dat bij Jong-ploegen kan, zoals ze het in Engeland doen'
14
Nederland incasseert coëfficiëntenklap van Frankrijk, maar er is ook goed nieuws
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties