Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Bekentenis: ik was het die Ten Hag in augustus betweterig de les las'

Laatste update:

De voetbalcriticus hoopte dat er na Louis van Gaal niet nóg een Nederlandse trainer de fout zou maken om bij de recordkampioen, waar de laatste jaren veel trainers gesneuveld zijn, aan de slag te gaan. "Ik hoop echt dat Erik ten Hag de herfstvakantie haalt. De man heeft vakwerk afgeleverd bij Ajax door twee schitterende elftallen te boetseren en prijzen te winnen. Maar waarom had hij na Ajax zo'n haast? Waarom geen sabbatical? Waarom negeerde Ten Hag het dwingende advies ("NIET DOEN!!!") van Louis van Gaal? Het moet pure zelfoverschatting zijn geweest. We zijn getuige van een koningsdrama, de domste move die een Nederlandse toptrainer ooit maakte", zo schreef Borst.

Meer: Erik ten Hag reageert met duidelijke woorden op beschuldiging van Wayne Rooney

De columnist van het Algemeen Dagblad is inmiddels een stuk positiever over de ex-Ajax-trainer. "Bekentenis: ik was het die Ten Hag in augustus eerder betweterig dan eigenwijs de les las. Zeg maar gerust dat het roekeloos was. De herfstvakantie is gehaald, kerstmis is voorbij en Erik ten Hag zit er nog. En hoe. Heel stevig. Zaterdag werd de grote rivaal Manchester City verslagen, dat betekende de negende overwinning op rij. Geen manager bij deze ingewikkelde club voor hem boekte zo snel twintig zeges: Ten Hag verslaat daarmee Louis van Gaal én Alex Ferguson", zo schrijft Borst.

Dat City zo moeilijk tot kansen kwam in de Manchester Derby, lag volgens Borst aan de vechtmachine die Ten Hag heeft gesmeed bij United. "De wijze waarop het elftal van Ten Hag Manchester City in toom hield was indrukwekkend. Bij BBC's Match of the Day werden beelden getoond, waaruit bleek dat de onderlinge afstanden tussen de United-spelers meestal gelijk zijn als ze de bal niet hebben. Overal staan de voetballers gestaffeld, overal geven ze elkaar dekking. Er komt geen muisje doorheen." The Citizens kwamen in de hele wedstrijd slechts tot één poging op doel.

Premier League
Manchester United
2 - 1
Manchester City

Meer nieuws

'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
14
Paris Saint-Germain verslaat FC Metz, dat ondanks nederlaag juicht
7
Bizot gaat met Stade Brest de Champions League in na helpende hand Farioli
3
Mooi fragment: tranen over wangen bij Radio 1-commentator op slotdag Eredivisie
2
AS Roma houdt Lazio definitief onder zich en blijft hopen op Champions League
2
Perez en Vink zijn het roerend eens over wie beste aankoop in de Eredivisie is
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties