Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bekertopscorer Zwolle rekent op nieuw contract: 'Ik ontwikkel mij goed'

Laatste update:

"Ze gaan me waarschijnlijk een contract voor twee of drie jaar aanbieden. Het is voor mij in ieder geval belangrijk dat ik veel speel en dat ik dat op een goed niveau doe. Ik heb hier al erg veel geleerd en ontwikkel mij goed." De geboren Amsterdammer komt uit de jeugdopleiding van AZ en vertrok afgelopen zomer naar Zwolle.

Hij speelde tot dusver 27 competitiewedstrijden voor De Blauwvingers en met vier doelpunten werd hij zelfs de topscorer van Zwolle in het bekertoernooi. "Ik wil nooit meer een finale verliezen, want dat is een vreselijk gevoel." Lam geeft in het interview met het Finse medium ook aan dat hij hoopt in de toekomst bij een Nederlandse topclub te spelen.

Denk jij dat Thomas Lam in de toekomst voor een Nederlandse topclub speelt?

Meer nieuws

Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
7
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3
'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
14
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
6
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties