Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bekeruitschakeling Real Madrid levert spelers minimaal 1.400 euro op

Laatste update:

Volgens Marca hebben de spelers van Cornellà met de directie overeenstemming bereikt over een premie van 1.400 euro, indien Real Madrid wordt geëlimineerd. Dat bedrag kan mogelijk nog hoger uitvallen, zo verzekert de best verkochte sportkrant van Spanje. De verkoop van de toegangskaarten verloopt namelijk uitstekend en mogelijk resulteert dat in een verhoging van de premie voor de voetballers.

Cornellà heeft een begroting van een miljoen euro en de ontmoeting met Real Madrid is dan ook een goede financiële injectie. De club uit de Segunda División B heeft de grootste jeugdopleiding van Catalonië, met 950 leden en 150 trainers. Onder meer Jordi Alba en Victor Ruiz droegen in het verleden de kleuren van Cornellà, dat achtste staat in zijn groep van het derde niveau van Spanje.

Sterren blijven thuis
Alhoewel de kans op een stunt nihil lijkt, geeft Carlo Ancelotti de bescheiden tegenstander toch wat hoop. Hij laat sterren als Cristiano Ronaldo, Iker Casillas, Sergio Rams, Pepe, Toni Kroos en Luka Modric namelijk thuis. Daardoor komt er plek vrij voor spelers als Keylor Navas en Javier Hernández, die normaal gesproken genoegen moeten nemen met een reserverol.

Denk jij dat Real Madrid weer de Copa del Rey gaat winnen?

Meer nieuws

Lucas Moura blikt terug op tragische CL-uitschakeling Ajax: 'Geen woorden voor'
0
Cody Gakpo en vriendin Noa van der Bij verwelkomen eerste kind
0
Goed nieuws voor Koeman: sleutelspeler van Oranje keert terug op trainingsveld
2
Beschonken Tillman vroegtijdig gesneuveld tijdens PSV-huldiging: 'Hij leeft nog'
15
'Bayern laat interesse in Ten Hag varen en schakelt door naar nieuwe kandidaat'
17
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties