Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bekerzege Arsenal overschaduwd door naar incident rond Lucas Torreira

Laatste update:

De wedstrijd was nog geen twaalf minuten oud toen Bolton hard het duel met Torreira in ging. Terwijl de Uruguayaan veel pijn had, liet de aanhang van de thuisploeg zich van zijn slechtste kant zien door een liedje te zingen met de tekst: 'You're going home in a f***ing ambulance'. Torreira werd uiteindelijk per brancard van het veld gedragen en vervangen door Dani Ceballos.

Portsmouth hield in de eerste helft lang stand, maar in blessuretijd moest de Engelse laagvlieger toch een tegentreffer toe staan. Een hoekschop van Arsenal werd in eerste instantie nog weggewerkt door de Portsmouth-defensie, maar toen de bal opnieuw werd ingebracht door Reiss Nelson had doelman Alex Bass geen antwoord op de harde inzet van Arsenal-verdediger Sokratis: 0-1.

Niet lang na rust bracht Arsenal de marge op twee. Nelson ging er vandoor op de rechterflank en met een scherpe voorzet bereikte hij Edward Nketiah, die van dichtbij raak schoot. Arsenal had het voetballend beter voor elkaar dan in de eerste helft, maar desondanks slaagden de bezoekers er niet in om de score verder uit te breiden. Een doelpunt van Portsmouth had de spanning terug in de wedstrijd gebracht, maar de thuisploeg kwam er simpelweg niet aan te pas en een aansluitingstreffer hing dan ook niet in de lucht. Arsenal hield eenvoudig stand en boekt na de uitschakeling in de Europa League weer bekersucces.

-

Meer nieuws

De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
2
Cristiano Ronaldo beleeft droomavond met perfecte hattrick voor Al-Nassr
1
Ajax-huurling Mikautadze scoort, levert assist en pakt zeer dubieuze rode kaart
17
Real Madrid verovert 36ste landstitel na nederlaag van FC Barcelona bij Girona
49
Ontketende Haaland houdt Manchester City met vier goals op titelkoers
30
Lazio verder verwijderd van Champions League na hele late mokerslag
0

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties