Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bekritiseerd, maar onmisbaar!

Laatste update:

Een dag na wedstrijd is men toch wat kritisch op Feyenoord, en dan met name op Immers, die herhaaldelijk slordig omging met zijn kansen. Radioprogramma's en journalisten laten de Hagenaar wederom niet met rust en spreken duidelijke taal: 'Zolang Immers bij Feyenoord speelt, wordt Feyenoord geen kampioen', hoor ik ze zeggen. Zijn handelingssnelheid is te traag, hij geeft te veel slechte passes en hij mist een overdosis aan kansen. Het zijn de wekelijks terugkerende taferelen als er over Immers gesproken wordt. Nou wil ik dit niet ontkennen, maar men vergeet wat Immers allemaal in de praktijk voor Feyenoord betekent.

Er is geen voetballer die zoveel energie en strijd in de wedstrijd steekt als Immers. De nummer 10 is overal op het veld aanwezig. Hij voert zijn verdedigende taken uit, is een belangrijke schakel in de opbouw en creëert veel kansen, wat ook een kwaliteit is. Dat hij veel van die kansen mist is bekend, maar als we de statistieken erbij halen zien we dat Immers het helemaal niet slecht doet wat betreft doeltreffendheid. Met een effectiviteitpercentage van zeventien procent laat hij spelers als Memphis Depay en Viktor Fischer ver achter zich met respectievelijke percentages van vijf en twee procent.

Daarnaast is Immers een belangrijke schakel wat betreft het onder druk zetten van de tegenstander. Tegen AZ was de rol van Immers goed zichtbaar. Zonder de geschorste Pellè, die niet zo'n liefhebber is van het druk zetten, werd AZ compleet vastgezet. Natuurlijk is dit een proces wat je uitvoert met het hele team, maar de absolute aanjager was zonder meer Immers. Wat volgde was een schouwspel met schitterende combinaties, veel kansen en uiteindelijk twee doelpunten, waaronder één van Immers.

Ook zijn winnaarmentaliteit is een sterk wapen op het veld. Immers wint bijna al zijn duels op het middenveld, waardoor de aanval veelvuldig kan worden gezocht. En als de tegenstander de bal verovert is Immers er als de kippen bij om de bal terug te veroveren. Zijn instelling maakt hem geliefd bij supporters en spelers. Waar sommige spelers wel eens gemakzuchtig een duel ingaan, geeft Immers altijd alles, negentig minuten lang.

Immers is een voorbeeld voor elke jeugdspeler die vecht om door te breken in het eerste bij zijn geliefde club. Door middel van strijd en wilskracht heeft hij zijn basisplaats weten te behouden, ondanks de moordende concurrentie met onder meer John Goosens, Harmeet Singh en Otman Bakkal. Werklust, dat is hetgeen waar het Legioen van houdt. Het is dan ook niet vreemd dat Immers luidkeels wordt toegezongen in De Kuip. De supporters blijven altijd achter hem staan. De media kan schrijven wat ze wil, maar Lex blijft altijd in de hart van de supporters. Geen woorden, maar daden!

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
7
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties